Οι τοποθετήσεις της Αλλαγής Πορείας στη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου της 11/3logotupoΗ Αλλαγή Πορείας, εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει για τις τοποθετήσεις της παράταξης, στη συνεδρίαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της 11ης Μαρτίου:

 

Η παράταξή μας στη συνεδρίαση του ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου (ΔΛΤ) της 11.3.2014 έκανε τις ακόλουθες τοποθετήσεις:

 

1. Υπερψηφίσαμε τη μελέτη για την αποκατάσταση των κρηπιδωμάτων στην περιοχή του ΟΤΕ, καταγγέλλοντας ωστόσο ότι κακώς περιορίζεται μόνο μέχρι την οικεία Χαραμή, αφού -σύμφωνα με όλες τις επίσημες ενημερώσεις- το πρόβλημα των κρηπιδωμάτων εκτίνεται μέχρι το φαρμακείο Δρούγκα. Μετά την επισήμανσή μας, αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από την Περιφέρεια Αττικής, να αποφανθεί εγγράφως αν απαιτείται στήριξη του υπόλοιπου κρηπιδώματος.

 

2. Ψηφίσαμε υπέρ της σύνταξης φακέλου για δημιουργία υδατοδρομίου Πόρου.

 

3. Με αφορμή την τελική αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του 2013, επισημάναμε ότι τα ανείσπρακτα έσοδα τα έτη 2012 και 2013 ανέρχονται συνολικά σε 193.718€, ενώ το χρηματικό υπόλοιπο του 2013 σε 302.158€, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ΔΛΤ υπολειτουργεί.

 

3. Ψηφίσαμε υπέρ της έγκρισης της αίτησης του ξενοδοχείου «Νέα Αίγλη» για παραχώρηση της πλαζ Ασκελίου για το 2014. Ωστόσο, μετά από εισήγηση της Αντιπροέδρου του ΔΛΤ κ. Μ. Μητσιοπούλου, η οποία πρότεινε να ξεκινήσουν  διαδικασίες διαγωνισμού για πολυετή παραχώρηση, η πλειοψηφία αποφάσισε τελικά την αναβολή του θέματος. Επισημαίνουμε ότι, όπως και πέρυσι, η παράταξή μας έχει καλέσει τη δημοτική αρχή να ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες ήδη από το Φθινόπωρο του προηγούμενου έτους και ότι η εκκίνησή τους σήμερα (στην καλύτερη περίπτωση), είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει και πάλι τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία της πλαζ.

 

4. Ψηφίσαμε υπέρ της έγκρισης αιτήματος για τη φιλοξενία των σκαφών του CATAMARAN’ S CUP στον Πόρο στις 19&20 Οκτωβρίου και προτείναμε, αλλά δεν έγινε δεκτό από τα μέλη της πλειοψηφίας, να γνωστοποιηθεί στους διοργανωτές η επιθυμία του ΔΛΤ να μην προβούν σε συμφωνία με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, αλλά να αφήσουν τα πληρώματα να κάνουν τη σχετική επιλογή.

 

5. Υπερψηφίσαμε όλα τα αιτήματα για παραχώρηση χώρων χερσαίας ζώνης λιμένα σε καταστήματα, με την προϋπόθεση της τακτοποίησης προηγούμενων οφειλών.

 
Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άκης says:

  Θα περίμενε κανείς εάν όλα αυτά αληθέυουν, η Αντιπρόεδρος να εισηγηθεί κάποια πρόταση για να εισπραχθούν τα χρεωστούμενα, καθώς να εκδοθεί και μία λίστα να δούμε ποιοι είναι αυτοί που ζουν ανάμεσα μας, και χρωστάνε εις βάρος μας;;;

  Θα περίμενε κανείς η Αντιπρόεδρος να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της με την “πρόταση” της για διαγωνισμό της πλαζ Ασκελίου, ώστε να διασφαλίσει ει δυνατόν τη συμμετοχή συγγενικού της προσώπου, όσο είναι στα πράγματα, διότι εάν εκλεγεί ο Σπυρίδωνας, ίσως τα κόψει αυτά (ευελπιστούμε).

  Θα περίμενε κανείς η Αντιπρόεδρος, να είχε κάνει πρόταση για διευθέτηση της οικονομικής διένεξης με την εν λόγο εταιρεία που διαχειριζόταν την παραλία μέχρι προπέρσι, από τον πρώτο χρόνο του προβλήματος, ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να τραβιέται ο Δήμος με την εταιρεία στα δικαστήρια σήμερα, όλοι να τραβούν την ουρά τους απ’ έξω, και να μην λειτουργεί η παραλία ως την είχαμε συνηθίσει, και να κρύβονται πίσω από την επινοικίαση του εξοπλισμού απο το ξενοδοχείο Αίγλη.

  Θα περίμενε κανείς από την Αντιπρόεδρο να μας εξηγήσει πως προτείνει φέτος διαγωνισμό πολυετή ενώ πέρυσι δεν μπορούσε επειδή τα κτίσματα ήταν παράνομα και ανήκαν στον ΕΟΤ και στο ΤΑΙΠΕΔ κλπ. Δηλαδή προτείνει να γίνει διαγωνισμός πολυετής χωρίς τα κτίσματα, μόνο την άμμο;;;
  Τί κερδίζει ο κόσμος περισσσότερο από το να ανατεθεί στην Αίγλη και φέτος όπως πέρυσι, μέχρι να φτιάξουν τα χαρτιά και να νομιμοποιήσουν τα κτίσματα και τότε να προβούν σε διαγωνισμό;;;

  Θα περίμενε κανείς από την Αντιπρόεδρο να πρότεινε την διενέργεια διαγωνισμού και για άλλες παραλίες όπως το Λιμανάκι της Αγάπης, το κομμάτι του Ασκελίου στη 10η, τη Βαγιωνιά κλπ, δεν μας είπε κάτι γι αυτές όμως.

  Θα περίμενε κανείς αν μητι άλλο να κρατήσει μία ουδέτερη στάση αφού υπάρχει οικογενειακή ανάμειξη στο θέμα αυτό που είναι καυτή πατάτα για όλο το απερχόμενο συμβούλιο και ειδικά για την διοικούσα πλειοψηφία.

  Κι όμως θα περίμενε κανείς…αλλά προτίμησε να μας εκπλήξει όπως διαβάζουμε.

 2. Πάνος Θεοχάρης says:

  Το Ασκέλι πέρσι ήταν τραγικό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Το προσωπικό λίγο, η εξυπηρέτηση απίστευτα αργή (πως αλλιώς αφού μέχρι να πάρουν την παραγγελία τα κορίτσια, να μαζέψουν 2-3 για να μην τρέχουν συνέχεια, να πάνε να την δώσουν, να ετοιμαστούν όλα, και να τα φέρουν, καληνύχτα), οι παροχές ακόμα λιγότερες, ενώ καινοτομίες που είχαν οι προηγούμενοι εξαφανίστηκαν(πχ το σύστημα με τα κουμπιά που φώναζες τις κοπέλες, το wifi, κλπ), όπως και οι καρέκλες εξαφανίζονταν σιγά σιγά, το ντους βουλωμένο για μέρες…

  Οποιαδήποτε επανάληψη της τραγικής περσινής χρονιάς θα είναι μεγάλο λάθος. Ως “πελάτης” απογοητεύτηκα, και μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, καθότι η εικόνα του ξενοδοχείου του Μάνεση δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα της παραλίας.

  Βέβαια δικαιολογία σε αυτό είναι ότι κανένας δεν πρόκειται να επενδύσει σε κάτι που θα το δουλέψει για ένα χρόνο, αλλά αντίθετα θα είναι της λογικής “ότι αρπάξουμε”.

  Για να επενδύσει κανείς στην παραλία (να πάρει καρέκλες, ασύρματη παραγγελιοληψία, κλπ) πρέπει να έχει βάθος χρόνου από 3 έως 5 χρόνια τουλάχιστον, που να ξέρει ότι θα μπορέσει να μοιράσει τα κόστη και να τα αποσβέσει.

  Απορώ με την λογική της “Αλλαγής Πορείας” ….

  Όπως απορώ με το “να γνωστοποιηθεί στους διοργανωτές η επιθυμία του ΔΛΤ να μην προβούν σε συμφωνία με καταστήματα εστίασης και διασκέδασης, αλλά να αφήσουν τα πληρώματα να κάνουν τη σχετική επιλογή.”

  Να “γνωστοποιηθεί η επιθυμία” ?

  Καταρχάς το αυτό είναι σφαλιάρα για τα trolls που πριν από μερικούς μήνες έλεγαν ότι ο δήμος τους πήγε στα δυό μαγαζιά.
  Δεύτερον πότε θα ξεπεράσουμε το κομμουνιστικό σύνδρομο του “όλοι είμαστε ίσοι” και τον κρατικό παρεμβατισμό ? Τα μαγαζιά δεν είναι ίδια, δεν έχουν ίδιες τιμές, ποιότητα, εξυπηρέτηση, καθαριότητα, προσωπικότητα.
  Μήπως εμείς οι ίδιοι, είτε μόνιμοι κάτοικοι, είτε παραθεριστές, πηγαίνουμε σε όλα τα μαγαζιά, ή έχουν επιλέξει αυτά που μας αρέσουν/βολεύουν/συμφέρουν περισσότερο ?

  Άλλα γι’ άλλα…

 3. Σπυρος says:

  Σωστα. Πρεπει να ξεφυγουμε απο το κομμουνιστικο “ειμαστε ολοι ισοι”. Το καπιταλιστικο “μαγκας ειναι οποιος κανει λαμογιες και ριχνει ταπες” αποφερει περισσοτερα κερδη.

 4. Μπετη says:

  Καλημέρα! εγω το μόνο που θα επισημάνω ειναι οτι εδώ και περίπου 6 χρόνια με την κακή πολιτική της αντιπολίτευσης που κανει η “αλλαγή πορείας” και πηγαίνοντας κόντρα στον Δήμο , με δικαστικές διαμάχες, λόγω κάποιων προβλήματων και δυσλειτουργιών που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια οπως ειναι ο βιολογικός καθαρισμός, η πτώση της προβλήτας κλπ έγιναν η αφορμή να βρουν την ευκαιρία
  να μειώσουν -υποβιβάσουν και δυσφημήσουν τον Δήμο ,πιστεύοντας ότι μόνο έτσι θα γίνει η υποτιθέμενη “αλλαγή πορείας”.
  Επίσης,πρέπει να επισημάνω και την
  Κόντρα με αυτούς που είχαν την παραλία “Ασκελι” η οποία δούλευε παραπάνω απο άψογα (δεν ειχε τίποτα να ζηλέψει απο παραλίες κοσμοπολιτικων και δημοφιλών νησιών της Ελλάδας). Μεγάλα πανό στο ρολόι του Πορου το οποίο κάθε άλλο παρά ωραίο θέαμα προσέφερε στον τουρισμό και ενώ ξέροντας ότι για κάποια πράγματα στην ελλαδα, εάν θελουμε τουρισμό θα πρέπει να παραβλεπονται.
  Το μόνο που μπόρεσε να καταφέρει κατα την
  Την γνώμη μου ηταν Μόνο η δυσφήμηση του Πορου
  που ως αποτέλεσμα έχει να πληγούν τα μαγαζιά ,
  , τον κόσμο που εργάζεται σε αυτά ,και γενικά
  Τηνοικονομία του Πορου. Με αυτήν την νοοτροπία , κακία και αρνητικοτητα Σε όλα, καλύτερα να τα κλείσουμε όχι μόνο τα μαγαζιά αλλα το νησί το ίδιο. Δεν υπάρχει λόγος να προςπαθουμε άδικα! Μετά μην αναρωτηθει κανεις γιατι οι νέοι φεύγουν απο τον τόπο τους και καταφεύγουν σε άλλο τόπο προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το Ζην. φτανει ως εδώ . Η αλλαγή πορείας φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε ότι δεν σημαίνει πάντα προς το καλό..

 5. ssp says:

  <>

  Κάποιων προβλημάτων και δυσλειτουργιών/??? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

 6. Άκης says:

  Αγαπητή Μπέτη,

  Από αυτά που γράφεις φαίνεται ότι είσαι αρκετά νεαρή και νομίζω ότι τα βλέπεις επιδερμικά.

  Κάθε αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα και είναι χρέος της να διασφαλίζει τα δικαιώματα της μειοψηφίας και να μην αφήνει να δημιουργούνται χάσματα μεταξύ των πολιτών που υποστηρίζουν τον ένα ή τον άλλο, κι όπως θα έχεις παρατηρήσει η πίτα είναι μοιρασμένη τα τελευταία 20 χρόνια στους ίδιους και με αδιαφανείς διαδικασίες. Μια περιήγηση στην επίσημη σελίδα του Δήμου θα σε διαφωτίσει για τις προκηρύξεις για τους διαγωνισμούς και την απλή ενημέρωση προς τον πολίτη. Μηδενική. Και μπες και στην σελίδα της Τροιζηνίας να δεις την διαφορά.

  Γνωρίζεις ότι την διακομιδή των σκουπιδιών μέχρι πρότινος την είχε σύζυγος (στα χαρτιά) δημοτικού υπαλλήλου και δει υπεύθυνου για την καθαριότητα;

  Γνωρίζεις ότι κάθε χρόνο βγαίνει διαγωνισμός από το ΔΛΤ (5,000 ευρώ) για τον καθαρισμό των απομακρυσμένων ακτών και κάθε χρόνο κατοχυρώνεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο που ασχολείται με θαλάσσια σπόρ; Έχεις πάει ποτέ σε παραλία μετά το μοναστήρι να δεις σκουπιδαριό;

  Γνωρίζεις ότι την περίφημη παραλία “Ασκέλι” την διαχειριζόταν και συγγενείς δημοτικού συμβούλου;

  Εδώ και 20 χρόνια λοιπόν τα ίδια πρόσωπα βοηθούν και βοηθιούνται (με το να εκλέγονται) από τους ίδιους που τους στηρίζουν (περίπου 1200 άτομα, τα οποία εκλέγουν δήμαρχο), αυτό λέγεται “σύστημα” Μπέτη.

  Όταν λοιπόν κάποιος πάει να τα βάλει με το σύστημα για να το αλλάξει είναι φυσικό να μην αρέσει και να δυσαρεσκεί αρκετούς, οι οποίοι θα βρουν χίλια να του επισύρουν, όπως δυσφήμιση του νησιού, δικομανής κλπ.

  Αντί λοιπόν να κοιτάξουν να διορθώσουν αρκετά από τα οποία δεν είναι σωστοί τα τελευταία έστω 6 χρόνια κατ’ εσέ, κοιτούν πως θα αντικρούσουν την αντιπολίτευση.

  Η δουλειά της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνονται καλύτεροι, όχι να κάνουν αντιπολίτευση, ασχέτως τι βολεύει να κάνουν και τι είναι πιο εύκολο.

  Άρα το καλό κατ’ εσέ είναι να παραμείνουμε στο σύστημα και να το τροφοδοτούμε για να συντηρούμε 1200 άτομα να μας εκλέξουν πάλι.

  Υπάρχουν πολύ βαθύτερα νοήματα από το να πάω για μπάνιο στο κάθε Ασκέλι και να νομίζω ότι είμαι στη Μύκονο επειδή πατάω κουμπί για να παραγγείλω.

  Κι αυτό επειδή ΔΕΝ είμαι τουρίστας στο τόπο μου, είμαι δημότης και ζω κάθε μέρα εδώ, όχι 3 μήνες το καλοκαίρι.

  Για σκέψου τα και λίγο διαφορετικά, και θυμήσου ότι χωρίς θυσίες δεν γίνονται αλλαγές.

 7. Μπετη says:

  Κύριε Άκη θα ήθελα να σας πω τα εξής: Μπορεί να είμαι μικρή οπως λέτε αλλά δεν τα βλέπω καθόλου επιδερμικά . Εσείς από οτι καταλαβαίνω, για πολοστή φορά, διαβάζοντας όλες σας της απαντήσεις αλλά και τον τρόπο με τον οποίο απαντάτε, οπως και για το 90 % των θεμάτων αυτού του site και ο πιο ανυποψίαστος θα καταλάβαινε οτι εξυπηρετήτε μόνο συγκεκριμένα εκλογικά συμφέροντα. Όλα σας βρομάνε , πειράζουν ,σας ενοχλούν ειδικά όταν έχει να κανει με την ενέργειες-πράξεις που δεν έγιναν απο την παράταξη (αλλαγή πορείας ) που από ότι καταλαβαίνω στηρίζετε προσπαθώντας να λασπολογίσετε , λέγοντας την μισή αλήθεια ενώ γνωρίζετε όλη την αλήθεια απο ότι καταλαβαίνω . Εγώ απο την μεριά μου θα σας ενημερώσω λοιπόν για όλα αυτά που δεν γνωρίζετε, παρά το γεγονός ότι διαμένω στην Αθήνα και στον Πορο βρίσκομαι το καλοκαίρι τους 3 αυτούς μήνες στο εξοχικό μου στο μεγάλο Νεώριο .Εφόσων λοιπόν έσεις δεν μπορέσατε να ενημερωθείτε απο τον τόπο σας θα το κάνω εγω . Λοιπόν, για τα σκουπίδια και την παραλία τα οποία αναφέρατε αυτά πρόκειψαν απο ανοιχτό για όλους διαγωνισμό όπου τον κέρδισαν βάση διαδικασίας . Ε τι να σας πω· Συγνώμη κιόλας τοτε , μήπως πρέπει να τους κατηγορήσετε και γι’ αυτό ; Δεν νομίζω .Όμως δεν θα ήθελα να μπω σε αυτό το τρυπάκι το οποίο κινήστε εσείς . Εγω, όπως και χιλιάδες κόσμος όπου επισκεφτεται αυτό το νησί , το μόνο που τον ενδιαφέρει δεν ειναι ποιος έχει αυτήν την περίφημη παραλία με τόσες παροχές, σαν την Μύκονο οπως λέτε, αλλα οτι υπάρχει αυτή η παραλία γιατι κάποιοι φρόντισαν να την κάνουν έτσι ,2) οτι τα σκουπίδια μεταφέρονται εκει που πρέπει να μεταφερθούν διότι κάποιος συμμετείχε σε κάποιον διαγωνισμό, τον κέρδισε την μια χρόνια αυτός, την άλλη χρόνια κάποιος άλλος, απο οτι έμαθα και πραγματοποίησε την μεταφορά των σκουπιδιών. Ομως αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι αυτοί εσείς που αμαυρώνετε ονόματα συγκεκριμένων ανθρώπων κάνοντας πολιτική και νομίζοντας οτι έτσι λασπολογώντας θα μπορέσετε να επηρέασετε το εκλογικό αποτέλεσμα ,κάνετε πολυ κακό στο ίδιο σας το νησί . Τον τουρίστα που θα έρθει να διαθέσει τα ωραία του χρήματα στο νησί σας τον μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι να περάσει όσο πιο όμορφα και χλιδάτα μπορει και αυτό επιτυγχάνεται με όλα αυτά τα μαγαζιά τα οποία λέγονται ξενοδοχεία ταβέρνες παραλίες μπαρ , club ΔΩΜΑΤΙΑ καφετέριες ,
  Συγκοινωνία , καθαριότητα κ.α . Δεν τον ενδιαφέρει επιτέλους ποιος τα έχει, αλλα τι προσφέρει στον τουρίστα . Ίσως να μην έχετε παει σε αλλα κοσμοπολίτικα νησιά να δείτε τι παρέχουν για αυτό ίσως να έχετε αυτήν την νοοτροπία . Κύριε Άκη να ξέρετε οτι ο καλύτερος σε ποιότητα και παροχές,θα δουλέψει. είτε λέγεται ξενοδοχείο ταβερνα παραλία καφετέρια δωμάτιο . Επιτέλους ξεχωρίστε την πολιτική σας απο τον τουρισμό .Οι καλοί επαγγελματίες οι οποίοι προσπαθούν να πράξουν το κάτι παραπάνω σε ποιότητα ,να τους υποστηρίζετε και να τους επιβραβεύετε ακόμα και αν κάποιοι ειναι της αντίθετης παράταξης . Αυτό θα πει ανωτερότητα και όραμα για αυτό το νησι,που μάλλον και τα δύο σας λείπουν .ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! .

 8. Άκης says:

  Αγαπητή Μπέτη,

  Μάλλον είσαι συνεπαρμένη από τις ανακοινώσεις όλων και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι διαβάζεις. Σε όλες μου τις αναρτήσεις γράφω συγκεκριμένα που δεν συμφωνώ με τον Κο Σπυρίδωνα ή όποιον άλλο (και με τον Δημητριάδη) και δεν έχω γενικευμένο πλαίσιο αντίρρησης μαζί του, διάβασε προσεκτικά και θα καταλάβεις.

  Όσον αφορά τη λασπολογία που λες, θα σου πω ότι λασπολογία είναι όταν επί τούτου ψεύδεσαι κι εγώ δεν σου έγραψα πουθενά ψέμματα.

  Εσύ λοιπόν που έρχεσαι 3 μήνες το καλοκαίρι είσαι στην κατηγορία του τουρίστα λοιπόν και σε ενδιαφέρει να έχεις χλιδάτες παροχές.

  Αυτούς που ρώτησες λοιπόν για να μάθεις την αλήθεια, μάλλον δεν στην είπαν όλη. Μάθε λοιπόν ότι οι διαγωνισμοί είναι ως επί το πλείστον φωτογραφικοί για συγκεκριμένους στο νησί, δεν δίνεται η ευκαιρία σε όλους, για ευνόητους λόγους.

  Μάθε λοιπόν ότι τον διαγωνισμό με τα σκουπίδια τον έχασαν οι μέχρι πρότινος ευνοούμενοι γιατί μία δημοτική σύμβουλος της επιτροπής έφερε 2 προσφορές της εν λόγο εταιρείας (μία ακριβή και μία φθηνή) και θα άνοιγε την αντίστοιχη, ανάλογα με τις προσφορές των άλλων εταιρειών που ανοίχτηκαν πρώτες. Μπερδεύτηκε όμως και άνοιξε την ακριβή και γι αυτό έχασαν, αλλιώς πάλι οι ίδιοι θα ήταν. Τόσο σάπιο είναι το σύστημα Μπέτη. Και το αποτέλεσμα είναι ότι η νέα εταιρεία ξεκίνησε το διαγωνισμό, μετά 2-3 μήνες έπεσε στην αλλαγή του Καλλικράτη και το κόψιμο των κονδυλίων και ακόμη και σήμερα είναι μερικώς απλήρωτη για το διάστημα που δούλεψε. Αν ήταν όμως οι δικοί τους θα είχαν εξοφλήσει και με το παραπάνω. Δεν στα είπαν όλα λοιπόν οι δικοί σου Μπέτη για το πως γίνονται και κατοχυρώνονται οι διαγωνισμοί.

  Δεν αμαύρωσα λοιπόν το όνομα κανενός Μπέτη, την αλήθεια είπα όπως την ξέρει όλο το νησί, γέλαγαν και τα πλακάκια όταν έγινε γνωστό γιατί έχασαν τον διαγωνισμό με το μπέρδεμα των φακέλων.

  Όσο για την παραλία, από το 2009 γνωρίζουν επίσημα ότι τα κτίσματα είναι παράνομα και ότι επίκειται πρόβλημα, αλλά αποφάσισαν μόνο τον Σεπτέμβριο του 2013 να κάνουν αίτηση για να τα νομιμοποιήσουν. Άρα το πρόβλημα ήταν γνωστό Μπέτη, δεν το έμαθαν τώρα. Για να μη σου πω ότι το ήξεραν από τότε που έγιναν πριν πόσα χρόνια.

  Επίσης θα σου πω ότι η διαφορά με τους προηγούμενους είναι όντως μόνο το κουμπάκι για τις παραγγελίες. Είδες καμία διαμόρφωση στο χώρο πουθενά; Μπογιά στα ξύλα, δίχτυ για σκιά και κουμπάκι. Δεν μας κάνει Μύκονο σε καμία περίπτωση.

  Για να φτάσεις στο δαχτυλάκι της Μυκόνου πρέπει να επενδύσεις Μπέτη, πρέπει να πάρεις μαξιλάρες, ξαπλώστρες κυριλέ, ξύλινες, να δίνεις πετσέτες κλπ. Αλλά η νοοτροπία του μονοπωλίου λέει βάλε τα βασικά κι ότι πιάσουμε κάθε χρόνο καλό είναι. Αρπαχτή.

  Αν ακριβώς δίπλα είχε άλλη μία περιοχή με ξαπλώστρες, θα σου λεγα εγώ πως θα σκιζόντουσαν να καθαρίζουν τα μπάνια κάθε 15 λεπτά και να έχουν άψογο σέρβις και εξοπλισμό.

  Και για να φτάσουμε στο σημείο να επικρατήσει ο καλύτερος σε παροχές όπως πολύ σωστά λες, πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός Μπέτη και να δίνονται οι ευκαιρίες ΙΣΑ σε όλους τους δημότες να μπορούν να συμμετέχουν και να διεκδικούν την πίτα για να κάνουν το κάτι καλύτερο κάθε φορά. Όταν είναι μονοπώλιο ο άλλος επαναπαύεται και δεν κάνει πρόοδο, κάνει την αρπαχτή του, τόσο κυνικά.

  Για το ότι εξέφρασα άποψη να δωθεί λίστα με αυτούς που χρωστούν στο Λιμενικό Ταμείο να τους ξέρουμε δεν είπες κάτι; Από που νομίζεις ότι θα φτιαχτούν τα παγκάκια στο Μεγάλο Νεώριο για να ξεκουράζεσαι τα καλοκαίρια. Από που νομίζεις ότι φτιάχνονται τα φώτα για να βλέπεις όταν περπατάς τα βράδια; Δεν είδα να σε καίει όμως ποιος χρωστάει και ζει εις βάρος των έργων που θα απολάμβανες.

  Και όντως δεν έχω να πω κάτι για την Αλλαγή Πορείας γιατί δεν έχει κάνει κάτι άξιο για να κριθεί. Εάν τις δοθεί η ευκαιρία να κάνει τότε θα κριθεί ανάλογα και αυτή. Με τους πολιτικούς δεν είμαστε συγγενείς Μπέτη, μας έχουν ανάγκη, επιλογή τους είναι να ασχοληθούν με τα κοινά δεν τους πίεσε κανείς.

  Και το να εκφέρω άποψη/γνώμη σίγουρα δεν είναι πολιτική, αλλιώς θα σου ζητούσα την ψήφο σου, αν πάλι νομίζεις ότι με τα γραφόμενα μου μπορώ να αλλοιώσω το εκλογικό αποτέλεσμα, τότε να το ξανασκεφτώ πριν γράψω κάτι.

  Καλή συνέχεια και ελπίζω να κατέβεις για να ψηφίσεις, να μην είσαι από αυτούς που έρχονται μόνο για μπάνιο.

Σχολιάστε