“Οι Ποδηλατοδράσεις” στον Πόρο το διήμερο 9 – 10 Φεβρουαρίουsimiti_podilato O Δήμος Πόρου φιλοξενεί το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου τους συντελεστές της εκπομπής ΄΄Ποδηλατοδράσεις΄΄ του σταθμού Σκάι που θα πραγματοποιήσουν γυρίσματα και ποδηλατοδράσεις, αναδεικνύοντας το όμορφο νησί μας.
Η εκπομπή που προβάλλεται στον σταθμό Σκάι κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 13.30 με παρουσιάστρια την Αφροδίτη Σημίτη έχει ως στόχο την ανάδειξη του ποδηλάτου ως μέσου για ένα καλύτερο και πιο φιλικό τρόπο ζωής με σεβασμό προς το περιβάλλον, επισκέπτεται τον Πόρο για να αποτυπώσει πώς έχει το ποδηλατικό κίνημα στον Πόρο και να πραγματοποιήσει με τη συνεργασία του Δήμου μια σειρά από δράσεις.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου καλούνται τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων να προσέλθουν στις 10.30 το πρωί στην αυλή του Β΄ Δημοτικού Σχολείου για να λάβουν μέρος στα μαθήματα ποδηλάτου που θα πραγματοποιηθούν από την πρωταθλήτρια ορεινής ποδηλασίας του 2012, Βασιλική Λαζοπούλου.
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις: ποδηλατοβόλτα – αγώνας, παιχνίδια και διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους ποδηλάτες και στο τέλος θα κληρωθούν δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.
Στις 10.30 θα αρχίσει η Ποδηλατοβόλτα με αφετηρία και τερματισμό το κτήριο Συγγρού και με τη συμμετοχή φίλων του ποδηλάτου από τον Δήμο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται για τους μικρούς μας φίλους στον οριοθετημένο χώρο της ΄΄Γοργόνας΄΄ που θα έχει διαμορφωθεί ειδικά σε πάρκο εκμάθησης ποδηλάτου η Εκστρατεία ΄΄Μάθε Παιδί μου Ποδήλατο΄΄ υπό την καθοδήγηση της πρωταθλήτριας – καθηγήτριας φυσικής αγωγής Βασιλικής Λαζοπούλου.
Γύρω στις 11.30 – 12.00 με την επιστροφή των ποδηλατών θα αρχίσουν τα παιχνίδια και οι διαγωνισμοί για μικρούς και μεγάλους και τέλος, θα ακολουθήσει η κλήρωση με δώρα για όλους τους συμμετέχοντες. Οι συγκεκριμένες δράσεις θα ολοκληρωθούν στις 2 το μεσημέρι.
Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Διεύθυνση Παραγωγής του Σκάι για τη συνεργασία και ιδιαιτέρως τους χορηγούς και δημότες μας: κ. Στάθη Αλεξόπουλο και κ. Γιώργο Μάνεση που προσφέρουν δωρεάν διαμονή στους συντελεστές της εκπομπής στο Ξενοδοχείο ΄΄Καλημέρα΄΄ και στο Ξενοδοχείο ΄΄Μάνεση΄΄, καθώς και τους κ. Γιώργο Δημητριάδη, ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΄΄Ρότα΄΄ και τον κ. Σάκη Μητσιόπουλο ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΄΄Όαση΄΄ που πρόθυμα παρέχουν υπηρεσίες εστίασης στα μέλη του συνεργείου.
Σχολιάστε