Οι Κυριακές του ΝΟΠΤ: Από τους αγώνες για τον Δημήτρη Μούγιο στην χοροεσπερίδα με τον Ανδρέα ΛάφηmougioslafisΔύο σερί Κυριακές, ο ΝΟΠΤ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας του Πόρου και της Τροιζηνίας.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου & Τροιζηνίας, τίμησε τον Ολυμπιονίκη της κωπηλασίας Δημήτρη Μούγιο, διοργανώνοντας για πρώτη φορά τους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας Ανάπτυξης «Δημήτρης Μούγιος».

Στους αγώνες συμμετείχαν: ο Όμιλος Ερετών, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος (ΝΑΣ), ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος (ΚΟΕ), ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ) και φυσικά ο ΝΟΠΤ. Τα αποτελέσματα των αγώνων και το πλήρες ρεπορτάζ σε επόμενη δημοσίευση.

Εκτός όμως από το αγωνιστικό του προφίλ, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΝΟΠΤ ενισχύει και το κοινωνικό του προφίλ και παράλληλα το ταμείο του, με την διοργάνωση του καθιερωμένου αποκριάτικου χορού του την Κυριακή 13 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του XENIA POROS IMAGE HOTEL.

Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χοροεσπερίδας, περιλαμβάνει τον αγαπημένο τραγουδιστή της περιοχής μας. Ένα δικό μας παιδί. Το Ανδρέα Λάφη με το συγκρότημα του. Εγγυημένη βραδιά ψυχαγωγίας.

lafi

 

 
Σχολιάστε