Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Πόρο ενόψει ΠάσχαIMGP1818Ο Δήμος Πόρου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ως υπενθύμιση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν στην πόλη του Πόρου, τις ημέρες αιχμής:

Ενόψει της περιόδου του Πάσχα, η δημοτική αρχή παρακαλεί όλους τους οδηγούς να σεβαστούν τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις στην περιοχή της Σφαιρίας (λιμάνι), καθώς και την Αστυνομία και το Λιμεναρχείο να τις αστυνομεύσουν με αυστηρότητα.

 

Υπενθυμίζονται οι ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις:

  • Από το Σινεμά έως το Μουσείο απαγορεύεται σε όλους τους χώρους η στάθμευση αυτοκινήτων (η στάθμευση δικύκλων επιτρέπεται μόνο στους προκαθορισμένους χώρους).
  • Στο πάρκινγκ της δημοτικής αγοράς απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων από 8:00 έως 20:00 και επιτρέπεται μόνο η στάση μέχρι μισή ώρα με αναμμένα αλάρμ.
  • Απαγορεύεται η έλευση, στάση και στάθμευση φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων από κτ. Συγγρού έως πλ. Σολομωνίδη (Αγ. Ιωάννη), με εξαίρεση τα οχήματα τροφοδοσίας και μόνο για τις ώρες 6:30 – 10:00 και 15:00 – 18:00. Οι ώρες αυτές είναι και οι μόνες κατά τις οποίες επιτρέπεται η τροφοδοσία ακόμα και με μικρότερα οχήματα.

 

Τέλος, ενημερώνουμε ότι, από την Μ. Πέμπτη έως και την Δευτέρα του Πάσχα, θα ισχύσει από 20:00 έως 00:30 η προβλεπόμενη απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων (και δικύκλων εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων), από το κτήριο Συγγρού έως την πλατεία Σολομωνίδη.

 

Παρακαλούμε για την τήρηση των ανωτέρω ρυθμίσεων, προκειμένου να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
Σχολιάστε