Οι θέσεις του Δ. Πάνου στο Συνέδριο του ΕΠΑΜIMGP5734Τις θέσεις και τις προτάσεις του στο 3ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ, δημοσιοποίησε ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος του Δημήτρη Καζάκη, Δημήτρης Πάνου.
Ο κ. Πάνου προτείνει συνεργασία είτε με το ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμένου, για τις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Το κείμενο του Δημήτρη Πάνου έχει ως εξής:

Θέσεις-Προτάσεις
3ο Συνέδριο ΕΠΑΜ της 25ης-28ης Σεπτεμβρίου 2014

Αγαπητοί σύνεδροι
Η υψίστη μάχη για το ΕΠΑΜ είναι οι εκλογές που έρχονται! Εκεί θα είναι η κρίσιμη καμπή για την ιστορική πορεία του Μετώπου. Για να κερδηθούν οι εκλογές χρειάζονται: ηγέτης ή ηγετική ομάδα, οργάνωση και χρήματα.
Άξιο ηγέτη έχουμε! Ας αναλογιστεί, όμως, ο Δημήτρης Καζάκης μια παλιά Αραβική παροιμία: “στη μέση του ποταμού δεν αλλάζουν άλογα”. Πρέπει να περάσουμε το ποτάμι, που είναι οι Εθνικές Εκλογές μαζί του!
Όσον αφορά την οργάνωση, έχουμε μια σχετικά καλή, που μπορεί να γίνει καλύτερη, αρκεί να μην αυτοδιαλυθεί η ήδη υπάρχουσα!
Χρήματα, τώρα, δεν έχουμε! Κι αυτό πρέπει να κρίνει την περαιτέρω πορεία! Αν βρεθούν χρήματα κατεβαίνουμε αυτόνομα επικεφαλής των φίλων και συμμάχων μας. Αν, όμως, δεν βρεθούν τα απαιτούμενα κεφάλαια, τότε προτείνω συνεργασία 1ον. Με τον ΣΥΡΡΙΖΑ, ο οποίος μας λεηλάτησε μεγάλο αριθμό φίλων στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, περνώντας τη λογική τής χαμένης ψήφου. Αυτή θα γίνει, φυσικά, με όρους δυσμενείς για μας και 2ον. Με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με καλύτερους όρους συνεργασίας υποθέτω. Άλλωστε, το θέμα της μετακίνησης των Ετεροδημοτών ήταν μεγάλο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, γιατί πάρα πολλοί, πρωτίστως για οικονομικούς λόγους, δεν πήγαν να ψηφίσουν. Τα έξοδα μετακίνησης δυο φορές ήταν δυσβάστακτα!
Αγαπητοί συναγωνιστές σύνεδροι, η άλωση της Τροίας δεν έγινε με τη στιβαρή διοίκηση του Αγαμέμνονα, ούτε με τη γενναιότητα του Αχιλλέα. Έγινε με την εξυπνάδα του Οδυσσέα! Δεν πρέπει να μείνουμε εκτός νυμφώνος σαν τις μωρές παρθένες. Η Ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει αυτό το λάθος. Από μας εξαρτάται να στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας την κυβέρνηση των Δοσίλογων και των αθλίων συνεργατών της. Ο ΛΑΟΣ αυτό περιμένει από μας. Έχουμε το κλειδί, αρκεί να το βάλουμε στην κατάλληλη τρύπα!
Και κάτι άλλο προς γνώση και συμμόρφωση: Ο Ελληνικών συμφερόντων Εμπορικός μας Στόλος, σύμφωνα με τα στοιχεία, μεγαλουργεί, ενώ ο Γερμανικός Εμπορικός Στόλος καταποντίζεται. Αυτό μπορεί να το πετύχουμε και σε όλους τους άλλους τομείς, αρκεί να μη μας διοικούν Εφιάλτες!

Καλλιθέα 28 Σεπτεμβρίου 2014

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Δημήτριος Ν. Πάνου
Δικηγόρος-Μέλος του Νομικού Τμήματος του ΕΠΑΜ και του Πυρήνα Πειραιά κιν:6975855996, email:dimitris.panou@gmail.com
Σχολιάστε