Οι δράσεις του Ε.Ε.Σ.Π. στον αγώνα του Ν.Ο.Τ.Κ.Poros-2015-logo-grΟ Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, εκπροσωπώντας θεσμικά το σύνολο των Επιχειρήσεων και των Επαγγελματιών του νησιού, σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου, οργανώνει την υποδοχή και φιλοξενία των πληρωμάτων του Ναυτικού Ομίλου Τζιτζιφιών-Καλλιθέας που θα συμμετάσχουν στον καταξιωμένο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «ΠΟΡΟΣ» ο οποίος θα διεξαχθεί 3-5 Απριλίου 2015.
Ο αγώνας διοργανώνεται επί 31 χρόνια από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών-Καλλιθέας και σηματοδοτεί την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος Ανοικτής θάλασσας του ομίλου. Ο αγώνας έχει προκηρυχτεί για σκάφη καταμετρημένα για ORCi ORC Club, ORC Club no Spinnaker και IRC και περιλαμβάνεται στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ 2015.
Περισσότερα από 50 ιστιοπλοϊκά σκάφη με τα πληρώματα τους θα γεμίσουν με τα χρώματα των πανιών τους τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού κόλπου ενώ στο γραφικό νησί του Πόρου οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα και την παραδοσιακή φιλοξενία της περιοχής.
Ο Ε.Ε.Σ.Π έχει αναλάβει την διοργάνωση του Μπουφέ Καλωσορίσματος κατά την τελετή Απονομής το Σάββατο βράδυ στις 7.30μμ με συμμετοχή των επιχειρήσεων εστίασης του νησιού . Κατά την διάρκεια της τελετής θα υπάρξει μουσική κάλυψη από dj’s των επιχειρήσεων διασκέδασης του Πόρου. Ο Ε.Ε.Σ.Π θα καλύψει επίσης τα έξοδα διαμονής της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, ενώ θα δοθούν και αναμνηστικά συμμετοχής από το Διοικητικό Συμβούλιο σε όλα τα πληρώματα.
Για την καλύτερη ενημέρωση των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν στον Αγώνα και θα περάσουν 2 ημέρες στον Πόρο (Παρασκευή 3/4 & Σάββατο 4/4), καθώς και για την ανάδειξη της Ποριώτικης φιλοξενίας, έχει μοιραστεί σε όλα τα συμμετέχοντα σκάφη έντυπο με έκπτωση -10% σε επιχειρήσεις Εστίασης και Καφέ-Μπαρ με την επίδειξη της ειδικής κάρτας Ε.Ε.Σ.Π / Ν.Ο.Τ.Κ.
Σχολιάστε