Οι Αυστραλοί αγαπούν Πόροcoast«Βαρεθήκατε την Σαντορίνη και την Τενερίφη; Γιατί δεν διευρύνετε τον νησιώτικο ορίζοντα σας και δεν δραπετεύετε από τις ορδές τουριστών;» : Με αυτή την πρόταση, το Αυστραλέζικο σαιτ  news.com.au, προτείνει 7 νησιά από όλη την Ευρώπη, ως «παραδεισένια νησιά που αξίζουν επίσκεψη».

Η δημοσίευση έγινε στις 19 Μαρτίου 2015 και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο άρθρο της αυστραλιανής ιστοσελίδας, είναι ο Πόρος μας!  Από την Σκανδιναβική χερσόνησο, μέχρι τη Μεσόγειο, η ιστοσελίδα μεταφέρει με ένα απλό κείμενο και δυο φωτογραφίες, τους λόγους για τους οποίους τα 7 νησιά είναι παραδεισένιοι προορισμοί.

«Τα λέμε Σαντορίνη! Ο Πόρος είναι η τέλεια κρύπτη για να ξεφύγετε  από την πολυκοσμία και τους νεολαίους με τα σακίδια που τυπικά θα βρείτε στα ελληνικά νησιά. Αυτός ο παραδεισένιος προορισμός στο Σαρωνικό στην Ελλάδα είναι το μέρος όπου οι ντόπιοι προτιμούν τα Σαββατοκύριακα» αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας και συμπληρώνει «Επισκεφθείτε το Λεμονοδάσος. Ένα λόφο που καλύπτεται από περισσότερες από 30.000 λεμονιές και πορτοκαλιές, και χαλαρώστε στις παραλίες του νησιού, οι οποίες εκτείνονται χωρίς διακοπή γύρω από την ακτογραμμή. Ο Πόρος είναι ήσυχος, αλλά και κοσμοπολίτικος.  Υπάρχουν άφθονες επιλογές για την διασκέδαση σας όταν βραδιάζει, στις φιλικές καφετέριες και στις ταβέρνες όπου οι ντόπιοι βγαίνουν και κάνουν «παιχνίδι», αλλά η απομόνωση είναι εύκολο να βρεθεί σε αυτό το αυθεντικό ελληνικό νησί».

Φυσικά το συγκεκριμένο εδώ και δύο μέρες αναδημοσιεύεται από ελληνικές ιστοσελίδες με έξυπνους τίτλους, που συγκεντρώνουν πολλά κλικς.

Διαβάστε το αρχικό κείμενο στο news.com.au: http://www.news.com.au/travel/travel-ideas/seven-heavenly-european-islands-youve-never-heard-of/story-fnjpj945-1227269537301

Δείτε την δημοσίευση στο iefimerida.gr: http://www.iefimerida.gr/news/197426/ta-7-nisia-paradeisoi-tis-eyropis-anamesa-toys-kai-ena-elliniko-ekplixi-eikones

 

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Eleusis says:

    Πολυ ενδιαφερον.

Σχολιάστε