Ξεκινούν τα σχολεία την Τετάρτη 11/9sxoleiaΤελειώνουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, οι ανέμελες μέρες για τους μαθητές, αφού ξεκινούν τα σχολεία με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Συγκεκριμένα:

Ώρα 8.30,   Γυμνάσιο Πόρου

Ώρα 9.00,   Β΄Δημοτικό Πόρου

Ώρα 9.30,   Α΄Δημοτικό Πόρου

Ώρα 10.00   Λύκειο Πόρου

Ώρα 11.00   Νηπιαγωγεία Πόρου

Ο αγιασμός στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πόρου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη
στις 9.30 π.μ.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Μ.-Π.Ανδριανοπουλου says:

  “Ξεκινούν”;;;;;;Με χιλιάδες ελλείψεις και δασκάλους στα πρόθυρα της νευρικής κρίσης….κ ένα υπουργείο υποταγμένο στις επιταγές της Τρόικα…

 2. Γιάννης Γκούμας says:

  Ξεκινούν είπαμε; Ε μια κουβέντα είναι αυτή. Είπε μια χαζομάρα ο υπουργός να περάσει η ώρα. Πώς θα γεμίσει τον τηλεποπτικό χρόνο, να τον δουν οι ψηφοφόροι του, να τον καμαρώσουν;

  Ήθελε να πει ότι μπορούν οι μαθητές να μπουν στις αίθουσες. Οι δάσκαλοι και τα βιβλία θα τα στείλει η επόμενη κυβέρνηση. Μαμάδες και μπαμπάδες ξεσηκωθείτε, αν θέλετε να μάθουν τα παιδιά σας γράμματα.
  Υπόψη, οι δάσκαλοι δεν έρχονται επειδή δεν έχουν χρήματα για να μείνουν ή δεν έχουν χρήματα για τα ναύλα να έρχονται από την Αθήνα (συνήθως εκεί μένουν οι πιο πολλοί όταν πρωτοέρχονται).

  Κάποιος υπουργός έβαλε να πουν στον κόσμο ότι δουλεύουν λίγο και να τους κόψουν το μισθό. Και ο λαός το έχαψε και να τα αποτελέσματα.

Σχολιάστε