Ξεκίνησε η Δράση συγκέντρωσης τροφίμων του ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕtrofimaΗ πρωτοβουλία ΔΡΑΣΕ ή ΣΚΑΣΕ ανακοινώνει:

Τα τρόφιμα δεν πρέπει να πετιούνται, υπάρχουν άνθρωποι που τα χρειάζονται 

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ξαφνικά το φαγητό, από κει που ήταν αυτονόητο στη ζωή μας , για κάποιους έγινε σημαντικό και ίσως δύσκολο να βρεθεί, αγαθό. Από την άλλη πλευρά, πολλές επιχειρήσεις εστίασης του νησιού μας συχνά, μετά από κάποιο χορό, γάμο ή βάφτιση βρίσκονται με μια ποσότητα φαγητού που περισσεύει και δεν μπορούν να τη διαθέσουν κάπου.
Η ομάδα μας οργανώθηκε στη διάρκεια της πρωτοβουλίας «Δράσε ή σκάσε» του Συλλόγου Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου σε μια προσπάθεια να συνδυάσει τα παραπάνω στοιχεία. Είμαστε εδώ για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια γέφυρα ανάμεσα σε όποιους διαθέτουν τρόφιμα που περισσεύουν και σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.
Αν έχετε ταβέρνα, φούρνο, σούπερ-μάρκετ ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση με τρόφιμα και κάποια στιγμή βρεθήκατε μπροστά στη σκέψη, «αυτά τι να τα κάνω; Κρίμα να πάνε χαμένα» κάντε μας ένα τηλέφωνο κι εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι αυτά τα τρόφιμα θα πάνε σε όσους από τους συνανθρώπους μας τα έχουν ανάγκη.
Αυτή η προσπάθεια θα ήταν πολύ δύσκολη αν σε συμπαράστασή μας δεν είχαμε το μητροπολιτικό πνευματικό κέντρο και την εκκλησία. Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ποιες είναι οι οικογένειες που έχουν ανάγκη στον τόπο μας και πασχίζουν καθημερινά για να τις βοηθήσουν.
Το μόνο κριτήριο για τη συμμετοχή σας στην ομάδα μας, είτε ως μέλη είτε ως αρωγοί στην προσπάθειά μας, είναι η διάθεσή σας για ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους σας.
Αποφασίσαμε να δράσουμε για να κάνουμε τον κόσμο μας λίγο καλύτερο. Περιμένουμε να βρεθείτε κοντά μας και να δουλέψετε κι εσείς προς αυτή την κατεύθυνση.
ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ «ΔΡΑΣΕ ‘Η ΣΚΑΣΕ»
Για επικοινωνία με την ομάδα μας

Κώστας Παπαγιάννης 6974793190
Ολγα Βογιατζή 6936184222
Σχολιάστε