Ξεκίνησαν οι πρώτες ανταλλαγές με “Καλαύριο” στον ΠόροΤην Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 και ώρα 8μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτηρίου Συγγρού πραγματοποιήθηκε η πρώτη, από μία σειρά παρουσιάσεων που θα ακολουθήσουν, της δράσης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΚΑΛΑΥΡΙΟ».
Τα άτομα τα οποία προσήλθαν ήταν αριθμητικά λιγότερα από τα αναμενόμενα, γεγονός το οποίο εν μέρει δικαιολογείται από την αναλυτική ενημέρωση που έχει ήδη υπάρξει για την δημιουργία και τους όρους λειτουργίας της, μέσω του ηλεκτρονικού τύπου, αλλά και μέσω του blog http://kalavrio.blogspot.com , το οποίο στις λίγες μέρες λειτουργίας του έχει δεχθεί 462 επισκέψεις.
Τα σχόλια των παρευρισκομένων για την παρουσίαση ήταν πολύ θετικά και ο διάλογος που αναπτύχθηκε στο σκέλος των ερωτήσεων-απαντήσεων έδειξε και το ενδιαφέρον αυτών , αλλά και την σε βάθος μελέτη του θέματος και την πολύ καλή προετοιμασία των μελών της οργανωτικής επιτροπής.
Την παρουσίαση παρακολούθησε και ο πάτερ Χαράλαμπος από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά το πέρας της , ζήτησε να του αποσταλεί ενημερωτικό έντυπο, προκειμένου να το μοιράσει στις υπόλοιπες ενορίες αλλά και στους εκκλησιαζόμενους.
Η βραδιά έκλεισε με την εγγραφή μελών.
Στην ιστοσελίδα της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΚΑΛΑΥΡΙΟ », θα βρείτε ήδη τις πρώτες αγγελίες για υπηρεσίες και προϊόντα.
Το «Καλαύριο» είναι πλέον γεγονός.
Δείτε την παρουσίαση και αποσπάσματα από την ομιλία.
ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ καλαυριο
ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΡΟΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ1
Σχολιάστε