Νεαρή κολυμβήτρια έπιασε το Σταυρό στον Πόροtheofania3Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στον Πόρο η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων από τους ιερείς των ναών, παρουσία των πολιτικών αρχών και πλήθους κόσμου που κατέκλυσε την κεντρική παραλιακή ζώνη και την πλατεία Ηρώων.

Η τελετή φέτος έγινε από την παραλία, παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου που παιάνιζε εορταστικά.

theofania1

Με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού 9 νέα παιδιά (8 αγόρια και ένα κορίτσι) έπεσαν στην θάλασσα και γρήγορα ο σταυρός ανεσύρθη για πρώτη φορά από νεαρή κολυμβήτρια. Την Νατάσα Λαλιώτη. Ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός της επέδωσε, ως ενθύμιο, έναν σταυρό εκ μέρους του Δήμου Πόρου, ευχόμενος Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία σε όλους.

theofania2

Στον Σύλλογο γονέων του Β Δημοτικού το φλουρί

Παρουσία των αρχών, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων έγινε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου η καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου Πόρου από τον Δήμαρχο Δημήτρη Στρατηγό.

kopipitas1

Ο κ. Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους Χρόνια Πολλά με υγεία, ειρήνη και αισιοδοξία, προέβη στην κοπή της πίτας. Το τυχερό φλουρί για φέτος, έπεσε στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Β΄ Δημοτικού Σχολείου Πόρου.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. VAN says:

  Μια μικρή διόρθωση. Το φλουρί επεσε στο Β” Δημοτικό Σχολείο καο οχι στον σύλλογο Γονέων ..

 2. Άρις Αντάνης says:

  Μήπως μπορείτε να μας πείτε το όνομα της κοπέλας που έπιασε το σταυρό; Καλό θα ήταν βέβαια να αναφερθούνε και τα ονόματα όλων όσων βούτηξαν.
  Έστω και χωρίς να γνωρίζουμε τα ονόματά τους πάντως, αξίζουν των συγχαρητηρίων και των ευχών όλων μας.
  Τους αποδίδουμε κι εμείς την τιμή που τους ανήκει και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πρόοδο.
  Να είναι πάντα ευλογημένοι.
  Αρις Αντάνης

Σχολιάστε