Νέο Πρακτορείο ΕΛΤΑ Courier στον ΠόροDSC_0006Με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης του καταναλωτικού κοινού, η εταιρεία Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε. θυγατρική του ΕΛΤΑ αναβαθμίζει το δίκτυο εξυπηρέτησης της με το άνοιγμα ενός νέου πρακτορείου ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΟΥ.

Το νέο κατάστημα εξυπηρετεί τις περιοχές Πόρου ,Γάλατα, Μεθάνων & των λοιπών περιοχών της επαρχίας Τροιζηνιας . με Τ.Κ 18020 και θα το βρείτε στην διεύθυνση ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 18 ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΡΟΥ.

Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ με τηλέφωνο επικοινωνίας 6937969294.

Ανοιχτά κάθε μέρα και το Σάββατο.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Ανοίγουν υπηρεσίες εξυπηρετούνται πολίτες. Κλείνουν υπηρεσίες, ξηλωνόμαστε σε χαζές μετακινήσεις και χάνουμε μεροκάμματα. Και όσοι ακόμα μπερδεύουν τους δημόσιους λειτουργούς με τους δημόσιους υπάλληλους, ας ρωτήσουν κανέναν παλιό…

  2. Δεν ξέρω ποιούς εννοείτε ως δημόσιους λειτουργούς και με ποιους δημόσιους υπαλλήλους τούς αντιπαραβάλλετε, ωστόσο όλοι ξέρουμε ότι κάποιοι “λειτουργοί”, περισσότερο λειτουργούν υπέρ των προσωπικών οικονομικών συμφερόντων τους, παρά υπέρ του λειτουργήματός τους. Και εννοώ σαφώς, αυτούς που οι ίδιοι αποφασίζουν για το ύψος των μισθών τους, κάτι που κανένας άλλος κλάδος εργαζόμενος δεν έχει δικαίωμα να κάνει.

Σχολιάστε