Νέο κόμμα από τον Ποριώτη ανεξάρτητο βουλευτή, Γιώργο ΚαρράΈνα νέο κόμμα με πανελλαδική δικτύωση το οποίο στους κόλπους του θα εντάσσει πρώην στελέχη του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων ετοιμάζεται να ανακοινώσει στα τέλη του μήνα ο πρώην βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη και γνωστός Ποριώτης νομικός Γιώργος Καρράς.

Ο κ. Καρράς που έχει αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων ήδη έχει δημιουργήσει πυρήνες σε όλη την επικράτεια και όπως πληροφορούμαστε έχει συγκεντρώσει ήδη άνω των 1.000 ιδρυτικών υπογραφών. Παράλληλα, έχει δεχθεί κρούσεις από δυσαρεστημένους βουλευτές του Βασίλη Λεβέντη οι οποίοι δυσφορούν με την απροκάλυπτη προώθηση του θετού υιού του Μάριου Γεωργιάδη και τη μείωση του κοινοβουλευτικού τους ρόλου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Καρράς θα κινηθεί αυτόνομα αν και συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία θα έβλεπε με θετικό μάτι την προσχώρηση στις τάξεις της ενός ακόμα κόμματος μετά τη ΔΗΜΑΡ.

Πηγή: protothema.gr
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ωραία, ένα κόμμα ήταν που μας έλειπε.

  Βλέπεις, δεν έχουμε δα και καμμιά εκατοστή κόμματα που δημιουργήθηκαν από βουλευτές δυσαρεστημένους με το μητρικό τους κόμμα.

  Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθούν κι άλλοι δυσαρεστημένοι που μέχρι τις προσεχείς εκλογές θα σκαρώσουν κι άλλα κόμματα, πολλά κόμματα, πάρα πολλά κόμματα, έτσι που να συμπληρώσουμε το μαγικό αριθμό των 100 κομμάτων Δυσαρεστημένων Βουλευτών.

  Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει…

 2. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  προς Δυσαρεστημένους Ψηφοφόρους ολωνώνε των κομμάτωνε

  Καλούνται άπαντες οι Δυσαρεστημένοι Ψηφοφόροι, οι απογοητευμένοι από τα Κόμματα και τους Βουλευτές, σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Δημιουργία Νέου Κόμματος” το οποίο, χωρίς αμφιβολία, θα σαρώσει στις προσεχείς εκλογές.

  Ο τόπος και ο χρόνος της σύναξης θα ανακοινωθεί μόλις βρεθεί ο χώρος που θα χωρέσει όλο τον πληθυσμό της χώρας.

 3. ΠΑΚΩΜΟ says:

  Τον πλούτο πολλοί μίσησαν,την δόξαν ουδείς.Ατομα με πολιτικές φιλοδοξίες θα βρεθούν για να στελεχώσουν το νέο κόμμα.Το δύσκολο είναι να βρεθούν ψηφοφόροι.Μήπως ο αγαπητός συμπατριώτης μας πρέπει να το ξανασκεφθεί;

 4. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΤΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ;
  ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ; ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΦΙΝΑΤΣΑ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

Σχολιάστε