Νέα και αρχαιρεσίες του Συνδέσμου ΤροιζηνίωνsundesmosΤην 3η Φεβρουαρίου έγιναν στα γραφεία του Συνδέσμου Τροιζηνίων η Ετήσια Γενική Συνέλευση κατά την διάρκεια της οποίας τιμήθηκε ο κ. Γεώργιος Καλός, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου. Ήταν η ελαχίστη τιμή να ανακηρυχτεί Επίτιμος Πρόεδρος ως αναγνώριση για την ακάματο και διαρκή προσφορά του.
Αρχαιρεσίες
Στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, έγιναν  και οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες όπου Πρόεδρος εξελέγη ο κ.Γεώργιος Ταρταράκης  αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού εν Αποστρατεία.
Κατά το πρώτο δε συμβούλιο της Συγκλήσεως εις Σώμα εξελέγησαν ως Γ.Γραμματέας η κα Ακύλα Καρά Χαρά με βοηθό την κα Μητρόπαππα Σκούρτη Νότα και ταμίας η κα Αντωνίου Μπόλλα Πελαγία με βοηθό την κα Ειρήνη Λύκου.
Ετήσιος Χορός
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου,θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου . Ο χορός θα γίνει στον ΝΟΕ ( Ναυτικός Ομιλος Ελλάδος) που ευρίσκεται στον λοφίσκο που δεσπόζει το δεξιό άκρο  του Μικρολίμανου .
Καλούνται τα Μέλη και οι Φίλοι του Συνδέσμου,  αν θέλουν να παρευρεθούν στον χορό, να επικοινωνήσουν στο 210 4186123 τα απογεύματα.
Σχολιάστε