Νέα εποχή για τον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο ΠόρουLOGO-_._._._Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 διεξήχθησαν οι εξ αναβολής εκλογές του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε ήρεμο και καλό κλίμα, υπό την επίβλεψη δικαστικής αντιπροσώπου από το Ειρηνοδικείο των Σπετσών.

Σύμφωνα με πληροφόρηση μας, από τα 140 μέλη του Συλλόγου που ήταν ταμειακά εντάξει και είχαν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν 116 άτομα.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εξελέγησαν :

 1. Δημήτρης Συξέρης 
 2. Παντελής Κουνέλης 
 3. Νίκος Μωρόπουλος
 4. Γρηγόρης Μαστροπέτρος
 5. Σπύρος Σουρτζίνος
 6. Γιάννης Λιβανός
 7. Παναγιώτης Αλεξόπουλος

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη προκειμένου να καθοριστεί το νέο προεδρείο του Συλλόγου.

Ευχόμαστε στο νέο προεδρείο, καλή και δημιουργική θητεία. Τους ευχόμαστε να καταφέρουν να ενώσουν τις δυνάμεις των επαγγελματιών για το καλό του τόπου. Να κρατηθούν μακριά από μικροπολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και να εκπροσωπήσουν επάξια το σύνολο των επαγγελματιών του Πόρου που τους τίμησαν.

Σιδεροκέφαλοι!

 

Η επίσημη ενημέρωση από τον Ε.Ε.Σ.Π. έχει ως εξής: 

Τη τρίτη 7 Ιουνίου 2016 διεξήχθησαν μέσα σε εξαιρετικό κλίμα οι εξ αναβολής τακτικές εκλογές του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η μαζική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου και το συναινετικό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων και των ψηφοφόρων, βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή των εκλογών που διήρησαν 3 ώρες στο κτήριο Συγγρού. Την ψηφοφορία διεξήγαγε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη απο τους Ευγενία Ζεντέλη, Σπύρο Μιχαήλ και Χρήστο Δρούγκα, υπό τον συντονισμό της Ειρηνοδίκη Σπετσών κας Γιαννακάκη.

Στις εκλογές είχαν δικαίωμα ψήφου 140 μέλη του συλλόγου οι οποίοι ήταν ταμειακώς εντάξει και προσήλθαν 116 άτομα. Μετά το πέρας της καταμέτρησης, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, βρέθηκαν 115 έγκυρα και 1 άκυρο ψηφοδέλτια, ενώ οι υποψήφιοι έλαβαν κατά σειρά εκλογιμότητας τους παρακάτω ψήφους:

 

Συξέρης Δημήτρης                                    93

Κουνέλης Παντελής                                  73

Μωρόπουλος Νικόλαος                          72

Μαστροπέτρος Γρηγόριος                     64

Σουρτζίνος Σπυρίδων                               61

Λιβανός Ιωάννης                                       49

Αλεξόπουλος Παναγιώτης                     44

Μουρτζούκος Βασίλειος                                     24

Κανατσίδης Γεώργιος                              22

Παπαχρήστου Αναστάσιος                     22

Καίκας Αντρέας                                         21

Κούλης Χρήστος                                         18

 

Οι πρώτοι 7 εκλέγονται ως Τακτικά μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ οι επόμενοι τρείς ως Αναπληρωματικά μέλη. Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν και οι τρείς υποψήφιοι:

 

Αναγνωστοπούλου Σίντυ                                    Ομόφωνα

Δόσκαρης Κωνσταντίνος                                    Ομόφωνα

Κουτουζή Ελένη.                                        Ομόφωνα

 

Εντός δέκα ημερών, ο πλειοψηφών Σύμβουλος οφείλει να προσκαλέσει τα υπόλοιπα εκλεγμένα μέλη για την σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα και την κατανομή των αξιωμάτων. Αντίστοιχη ενέργεια θα γίνει για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. aixmiros says:

  Αντε και να δουμε τωρα….: Ολοι για ολους;;;;;…..και ο καθενας για την παρτη του;;;;!!!

 2. babis says:

  Πως πάτωσε έτσι ο Παχούμης και η παρέα του ….

  Από πρόεδρος, ούτε μέλος στο ΔΣ !

  Τα λάθη πληρώνονται

  (καλά που δεν έχουμε γκάλοπ στο νησί, θα έπεφτε τρελό γέλιο και κλάμα για πολύ κόσμο εκατέρωθεν !)

 3. Poriotis says:

  Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του νέου ΔΣ του ΕΕΣΠ, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τους Ποριώτες. Αυτό που δεν κατανοώ είναι γιατί υπάρχει τέτοιος φανατισμός και μερικοί θεωρούν ότι επειδή άλλαξε διοίκηση στον ΕΕΣΠ, κάνουν σαν να κέρδισαν την κυβέρνηση. Αφού ο κ. Συξέρης πάντα ομιλεί με μετριοπάθεια. Γιατί κάποιοι τον χρωματίζούν και θεωρούν ότι ήρθε η ώρα “κάποιος να βάλει τον Δημητριάδη στη θέση του” και τον βάζουν σωνει και ντε ότι ανήκει σε κάποια παράταξη και αυτή είναι αντίθετη στο Δήμαρχο και στους συμβούλους του; Τέτοια φαγωμάρα πια; Άμα δεν δουλέψουν όλοι οι επαγγελματίες του νησιού ενωμένοι, πώς θα πάμε μπροστά ως τόπος;

 4. dim dim says:

  Μάλλον την ερώτηση σου πρέπει να την κάνεις στον ίδιο τον Δημητριάδη που ζήτησε από τον Συξέρη να “προσγειώσουν τις πρωτοβουλίες του”, αντί να ζητάει από όλους τους Ποριότες να προσπαθήσουν να απογειώσουν το νησί μας.

  Ο ίδιος ο Δήμαρχος βάζει κόσμο απέναντι του.

Σχολιάστε