Μια ζεστή αγκαλιά του Πόρου στους ιστιοπλόους του ΝΟΤΚIMGP5831Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν το Σάββατο του Λαζάρου, οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του Πόρου, στους ιστιοπλόους του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, που επισκέφτηκαν το νησί μας, το διήμερο 11-13 Απριλίου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου, εδώ και 30 χρόνια, αγώνα που πραγματοποιεί ο ΝΟΤΚ με τερματισμό τον Πόρο.

IMGP5833

Στα 30 χρόνια που επισκέπτεται ο ΝΟΤΚ τον Πόρο, δεν είχε ξαναγίνει ανάλογη υποδοχή από τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού, και το χθεσινό γλέντι που στήθηκε μπροστά στο Γυμνάσιο Πόρου, έδωσε λαμπρότητα στον επετειακό χαρακτήρα του ιστιοπλοϊκού αγώνα.

IMGP5805Από νωρίς άνθρωποι του Δήμου είχαν στήσει τους πάγκους του μπουφέ που με τις λιχουδιές τους, γέμισαν οι επιχειρηματίες της εστίασης του νησιού και ο Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα».

Οι ιστιοπλόοι του ΝΟΤΚ ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στο σημείο γύρω στις 8μμ και η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές των επάθλων στα πληρώματα που διακρίθηκαν.

IMGP5814

Ακολούθησε επίδειξη χορών από τους μαθητές και τους δασκάλους του χοροδιδασκαλείου του ΝΟΠΤ, με τους ιστιοπλόους να μπαίνουν κι αυτοί στο χορό.

Η υποδοχή-εκδήλωση ήταν ένα… ζέσταμα κεφιού για τους ιστιοπλόους, για το πάρτι που συνεχίστηκε σε κεντρική παραλιακή καφετέρια.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πόρου, με συμμετοχή της «Ποριώτισσας» και του ΝΟΠΤ.

 
Σχολιάστε