«Μένουμε Ελλάδα» – Με φούρια στον Πόρο τον Μάιο!dimitriadis12Φιλοξενούμενος της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης.

Το θέμα της παρουσίασης του νησιού ήταν τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Μαΐου, όπου ο Πόρος θα φιλοξενήσει δυο σημαντικές εκδηλώσεις, που θα συμβάλουν σημαντικά στην προβολή του νησιού και αναμένεται να προσελκύσουν και επισκέπτες στο νησί.

Αναλυτικότερα, ο κ. Δημητριάδης ενημέρωσε τους ακροατές, ότι το τριήμερο της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί το East Med Yacht Show 2015, όπου για πρώτη χρονιά φέτος, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, κι άλλες εκδηλώσεις προσδίδοντας γιορτινό κλίμα στο νησί. Συγκεκριμένα, φέτος τις μέρες της έκθεσης σκαφών, θα πραγματοποιηθούν δυο συναυλίες και μια έκθεση ζωγραφικής.

Το επόμενο, από την έκθεση σκαφών, Σαββατοκύριακο, ο Πόρος θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα κανόε- καγιάκ  Kayak Greece, όπου αναμένεται να προσέλθουν στο νησί 400 αθλητές με τους συνοδούς και τους φίλους τους.

Ο Δήμαρχος Πόρου, αναφέρθηκε και στην παράδοση που έχει ο ναυταθλητισμός στο νησί του Πόρου και τον ΝΟΠΤ. Επίσης ο κ. Δημητριάδης δήλωσε πως ένας από τους στόχους της νέας δημοτικής αρχής είναι – μέσα από εκδηλώσεις – να προβληθεί το νησί και στις ενδιάμεσες εποχές του χρόνου (άνοιξη & φθινόπωρο) ώστε να ανακαλύψει ο κόσμος τις ομορφιές του νησιού και πέρα από το καλοκαίρι.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου Πόρου στον παρακάτω σύνδεσμο, από το 39’ λεπτό.

http://webtv.nerit.gr/katigories/psixagogia/15apr2015-menoume-ellada/

 
Σχολιάστε