Λιμενάρχης Πόρου: Παραβάσεις και πέρα του ΕυαγγελισμούIMGP2958Πέντε παραβάσεις άγρας πελατών και παράνομης καβοδεσίας έχουν βεβαιωθεί από το Λιμεναρχείο Πόρου από την Δευτέρα 6/10, απαντάει στον Δήμαρχο Πόρου κ. Γιάννη Δημητριάδη, με επιστολή του – η οποία είδε το φως της δημοσιότητας σε τοπική ιστοσελίδα – ο Λιμενάρχης Πόρου κ. Ιωάννης Αθηναίος.

Σύμφωνα με την επιστολή του Λιμενάρχη Πόρου, μέρος των εν λόγω παραβάσεων αφορούν άτομα τα οποία δεν απασχολούνται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην απαντητική επιστολή του ο Λιμενάρχης Πόρου, αναφέρει πως στο τμήμα του λιμανιού του Πόρου, πέρα από τον Ευαγγελισμό δραστηριοποιούνται καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος; ως προς την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων καθώς και επιχειρήσεις με ναυτιλιακό αντικείμενο, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχουν διαπιστωθεί παραβάσεις που αφορούν την άγρα πελατών και την παράνομη καβοδεσία και για τις οποίες είχε κινηθεί και ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία κυρώσεων.
Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πάνος says:

  Άγρα πελατών και παράνομη καβοδεσία μετά τον Ευαγγελισμό ?

  Υπάρχουν και πέρα από τον Ευαγγελισμό καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ? Και καταστήματα με ναυτιλιακά που υπόκεινται και αυτά σε ελέγχους ?

  Μάλλον κάνει λάθος ο κ. Λιμενάρχης.

  Το λιμάνι τελειώνει στον Ευαγγελισμό, το είπε ο Δήμαρχος !

  Και μην βγει και πει κανείς ότι ο κουμπάρος του Δημάρχου έχει μαγαζί μετά από τον Ευαγγελισμό, ή ότι οι άνθρωπο που διόρισε στην διοίκηση του ΔΛΤ έχουν και αυτοί μαγαζιά μετά τον Ευαγγελισμό, γιατί θα μου κάνει παρέα στο κοσμοδρόμιο που μου έταξαν τα τρολλ !

 2. Π.Ρ says:

  Αφήστε μάγκες. Το λιμάνι δεν τελειώνει στον Ευαγγελισμό. Οι πελάτες-τουρίστες τελειώνουν, γιατί τους αρπάζουν από πιο νωρίς οι γνωστοί άγνωστοι. Κόφτε την πλάκα!

  ‘Οσο για την απάντηση του λιμενάρχη, πραγματικά με ξεπερνάει.
  Άλαλα τη χείλη των ασεβών.

 3. ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ says:

  ΠΑΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Κ ΚΛΑΜΑ ΜΑΖΙ. Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ…. ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΗΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΣΚΑΦΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ…..

 4. θεωρώ ότι... says:

  κακώς την πέφτετε στον Θεοχάρη. Ο άνθρωπος είναι δημητριαδικός μέχρι το μεδούλι. ΕΣΕΙΣ δεν έχετε καταλάβει ότι έχει εκπονήσει ολόκληρο σχέδιο υπέρ του νέου δημάρχου Αφού πρώτα κατάφερε (αυτός και οι όμοιοι του)να εξασφαλίσει την ήττα του Σπυρίδωνα τώρα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να τον εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή. Και θα τα καταφέρει.Απλά και μόνο σχολιάζοντας.
  Κανονικά Δημητριάδης θάπρεπε να του χρηματοδοτήσει ένα μέσο για να σχολιάζει την επικαιρότητα. Έτσι θα εξασφάλιζε διαρκή παρουσία στην θέση του δημάρχου
  Keep walking Πάνο. Μην ακούς κανένα. Η νίκη είναι κοντά

 5. poros1970 says:

  ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΑΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ, ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ!!!!!!!!!!

 6. Πάνος says:

  “Που σαι Θανάση”

  Δεν θα ιδρώσει ο Λιμενάρχης, ούτε και ο κουμπάρος του. Άλλοι θα ιδρώσουν άμα αρχίσουν και βγαίνουν βίντεο στον αέρα, γιατί από ότι άκουσα ο ένας τραβάει τον άλλο….

  Και δεν θα ιδρώσουν ο Λιμενάρχης και ο κουμπάρος του, γιατί ο κουμπάρος έχει άδεια καβοδέτη. Οπότε νομιμότατα δένει κάβους, και μπορεί να ζητήσει και να πληρωθεί για αυτή την υπηρεσία (δίνοντας φυσικά αποδείξεις και όχι μαύρα που κάνουν άλλοι)

  Οπότε τραβάτε άνετα βίντεο και φώτος τον Σάκη να δένει σκάφη, μόνο εσείς οι ίδιοι θα ιδρώσετε.

  Και για την άγρα πελατών τα έχω ξαναγράψει, δεν φτάνει η παρότρυνση, χρειάζεται και η παρενόχληση, και μάλιστα θα πρέπει να στοιχειωθετείτε ότι θα παρενοχλούσε το μέσο άτομο και όχι τον περίεργο που ενοχλείτε όταν του μιλάνε στο δρόμο και προτιμά να περπατάει χωρίς να μιλάει σε κανέναν.

  Να ξέρετε πάντως ότι είσαστε διασκεδαστικοί που αντί να έχετε επιχειρήματα απλά την πέφτετε στους συνομιλητές σας, ή απλά προσπαθείτε να μειώσετε τους άλλους.

  Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι έχουν δει το λιμάνι ως ιδιοκτησία τους και μάλιστα διώχνουν σκάφη από τον “χώρο τους”.

  Και μάλιστα θα δώσω quiz, ποιο στέλεχος της παράταξης Δημητριάδη είχε μπλεξίματα με το Λιμεναρχείο γιατί έδιωχνε σκάφη να μην δέσουν στον χώρου του ?

  Και για να βοηθήσω, θα πω ότι μετά τον Ευαγγελισμό, υπάρχουν τουλάχιστον 20 επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να έχουν σχέση με άγρα πελατών, από τον κουμπάρο του δημάρχου (άσχετα που δεν έχει υποπέσει ποτέ στην αντίληψη μου να κάνει άγρα πελατών, άλλη παράβαση κάνει και για μένα καλά την κάνει), οι 2 ναυτιλιακές επιχειρήσεις όπου τους έβαλε ο δήμαρχος στο ΔΣ του ΛΤ και έγιναν ελεκτές και ελεγχόμενοι, το μαγαζί συγγενή Α’ βαθμού της προέδρου του ΔΣ, του αγαπητού Τσούκα και άλλων 2 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Δημητριάδη που δεν εξελέχθησαν. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάνουν τίποτα κατακριτέο, αλλά ένας έκανε, και τον τσίμπησαν, ποιος είναι ?

  (και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου, όχι μόνο ένας αλλά παραπάνω).

  Τέλος αγαπητέ κ. Κανατσίδη, όταν αντιγράφετε κάτι από μία άλλη “τοπική ιστοσελίδα” θα πρέπει να αναγράφετε ποια είναι. Αλλά και όταν αναδημοσιεύεται μια ανακοίνωση καλά θα είναι να την γράφετε ολόκληρη και όχι ότι βολεύει εσάς…

  Και ολόκληρη η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου :
  http://www.porosplus.gr/single.php?code=limen

 7. KOUKOU says:

  ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ? ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΟΝΟΜΑ “ΧΑΡΑΚΙ” ΕΙΤΑΝΕ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΗ,ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ “ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ” ΚΑΙ
  ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ? ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΕΛΗ???? ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ……ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕΣ?????

 8. ΠΟΥ ΣΑΙ ΘΑΝΑΣΗ says:

  Υπομονή Πανο όλα θα γίνουν

 9. Πάνος says:

  Πολύ ωραία ιδέα !

  όποιος θέλει μπορεί να ελέγξει τα βιβλία του ΛΣ και να δει ότι το Χαράκι πλήρωνε κανονικά.

  Άλλωστε είχε φροντίσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να γκρινιάζει να φύγει γιατί ήθελε να πιάνουν στο ντόρο μόνο περαστικά για να τσιμπάει τους πελάτες, αλλά όσο πλήρωνε το Χαράκι τα λιμανιάτικα, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Μιας που το θυμάστε Βίκο μου, θα θυμάσαι και τις λεπτομέρειες. Τώρα μόλυνση χωρίς πετρέλαια και λάδια δεν μπορείς να κάνεις.

  Να κάνουμε όμως και ένα έλεγχο και στις 2 ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηροποιούνται στον χώρο εκεί ?

  Να δούμε αν όλα τα σκάφη που φυλάει η Vikos Marine πληρώνουν κανονικά, και ότι φυσικά για όλα κόβει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ?

  Να τσεκάρουμε και από τα ναύλοσύμφωνα όλα τα σκάφη του Κουβαρά ότι πληρώνανε κανονικά λιμανιάτικα ?

  Εγώ είμαι σίγουρος ότι και οι δύο επιχειρήσεις είναι σωστές, απλά για να κλείσουν τα στόματα, και έτσι δεν θα υπάρχουν άλλα troll να πετάνε φήμες

 10. VIKOS-MARINE says:

  Ακου Θεοχαρη μου!!! Το Vikos-marine ειναι μαγαζι με ναυτιλιακα ειδη,σε παρακαλω μην ξανα αναφερεις το ονομα μου η το Ονομα της εταιριας μου ,σε κανενα site η στις ηλιθιες συζητησεις σου…

  Βαγγελης Βικος

 11. Αρης says:

  Με μεγάλη προσοχή κάθομαι και διαβάζω όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό. Τι είπε, ποιος το είπε, τι απάντησε, τι έκανε, τι έρανε ο ένας και ο αλλος…. Συγκεντρωθείτε λίγο ρε παιδιά και μη φανατιζόσαστε! Για να καταλάβω αυτό είναι το μόνο πρόβλημα του Πόρου που απασχολεί σύσσωμο όλο το νησί? Τώρα το θυμηθήκατε αυτό? Τόσα χρόνια που είσασταν δηλαδή? Μηπως κάνατε διακοπές αλλού και τις λίγες μέρες που παραθερίζατε στο νησί και πίνατε το καφεδάκι σας στην παραλία σας απασχολούσε αυτό? Δε νομίζω να ενδιαφέρει τον τουρίστα/επισκέπτη κάτι τέτοιο. Πιστεύω απλά και αυτονόητα, καθότι τυγχάνω διαμονής στο νησί για τουλάχιστον ένα μήνα το καλοκαίρι και δυο μήνες τον χειμώνα, ότι μεγαλύτερο πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης ειναι ο βιολογικός! Πόσες φορές έχει “σκάσει” με αποτέλεσμα ένα ωραιότατο καλοσχηματισμένο ποταμάκι να καταλήγει στην θάλασσα, σε Ρώσικο Ναυσταθμο και Νεώρειο? Στις δύο αυτές περιπτώσεις ήμουν παρόν, δυστυχώς!Απαγορευτικές πινακίδες για την απαγόρευση κολύμβησης στις παραλίες τοποθετήθηκαν αλλά κάποια τζιμάνια εστιάτορες φρόντισαν να τις αφαιρέσουν για να μη χάσουν την πελατεία τους,λέγοντας πως τα νερά είναι καθαρά?! Λοιπόν για να μη μακρυγορώ και σας κουράζω και πιστέψτε με δε το θέλω, κοιτάξτε να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά προβλήματα του τόπου σας! Δεν είσαστε ικανοποιημένοι με τίποτα πια… Κάνουν την δουλειά τους οι Αρχές, φωνάζετε, εξαγριωνόσαστε, βρίζετε, απειλείτε, δεν την κάνουν, πάλι τα ίδια. Βέβαια καμία καμήλα δε κοιτάει τη δική της καμπούρα!! Βρήκαμε τώρα θέμα να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, ψοφάτε για τέτοια… Έλεος ρε παιδιά πια..

Σχολιάστε