Λειτουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Κοχυλιών του Δήμου ΠόρουchatzopoyleiosΟ Δήμος Πόρου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η δυσχέρεια πρόσληψης προσωπικού για την κανονική λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Μουσείου Κοχυλιών που στεγάζεται στο ίδιο κτήριο ξεπερνιέται, τουλάχιστον προσωρινά, χάρη στην καλή προαίρεση κάποιων συμπολιτών μας που προσφέρονται εθελοντικά για το σκοπό αυτό. Πρόκειται για την κυρία Γιάννα Πεδιώτου και τον κύριο Σπύρο Παύλου.
Έτσι, το ερχόμενο διάστημα και μέχρι το Πάσχα, η Βιβλιοθήκη και το Μουσείο θα είναι ανοικτά κάθε Τρίτη και Σάββατο πρωί, τις ώρες 10-12 π.μ. και κάθε Τετάρτη απόγευμα, τις ώρες 6-8 μ.μ. Τις λοιπές ημέρες και ώρες η λειτουργία της θα γίνεται, όπως μέχρι σήμερα, κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης κ. Γιάννη Μανιάτη.
Ευελπιστούμε πως και το επόμενο διάστημα θα καταφέρουμε την παράταση της λειτουργίας, είτε με προσωπικό που θα προσληφθεί, είτε με άλλες εθελοντικές προσφορές.
Ευχαριστούμε θερμά την κ. Γιάννα Πεδιώτου και τον κ. Σπύρο Παύλου, επίλεκτους και ευαίσθητους περί τα πολιτιστικά συμπολίτες μας, που προσφέρθηκαν να συνδράμουν στην κανονική λειτουργία της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου μας. Και βέβαια κάθε παραπέρα εθελοντική προσφορά γι’ αυτό το σκοπό είναι ευπρόσδεκτη.
Σχολιάστε