Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ σε Τροιζηνία και ΠόροsyrΤην Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κλιμάκιο του Σύριζα επισκέφθηκε την περιοχή μας στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας.

Επικεφαλής είναι η Ελένη Σταματάκη και ο Κώστας Δουζίνας Η Ελένη Σταματάκη ήταν βουλευτής του Σύριζα στην περιφέρεια Α’ Πειραιά και Νήσων, εκπροσωπώντας και την περιοχή μας. Ο ποριώτικης καταγωγής καθηγητής Κώστας Δουζίνας, για πρώτη φορά υποψήφιος, προσθέτει το δικό του ειδικό βάρος στο ψηφοδέλτιο με τη συμμετοχή του. Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους πολίτες και τους εκπροσώπους των φορέων της περιοχής τα προβλήματα που απασχολούν την Τροιζηνία, αλλά και τους ενημέρωσαν για το τι έπραξαν ειδικότερα για την περιοχή και για το πρόγραμμα τους για το μέλλον. Το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα μιλήσουν στους κατοίκους στο καφενείο Τσαμαρδά στον Γαλατά, όπου θα ανταλλάξουν απόψεις με κατοίκους της περιοχής. 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ερωτηματίας says:

    Απατήσατε τους ψηφοφόρους σας με αυτούς που σας αποκαλούν
    “άσχετους-λαϊκιστές” (δεν γινόταν κι αλλιώς). Αυτοί που σας αποκαλούν “άσχετους-λαϊκιστές” συνεχίζουν να έχουν την ίδια άποψη (επιβεβαιωμένα πλέον). Οι απατημένοι κάνουν ότι δεν είδαν ή ότι δεν κατάλαβαν. Όταν θα ενημερωθούν “άγρια” από τις εφορίες κτλ τους επόμενους μήνες να σας δω τί “καλά μνημόνια” και π@p@ριes θα λέτε. Ολική διάλυση προβλέπω (όχι 3%).
    Ο σύριζα είναι η εγγύηση της αναξιοπιστίας, της αστάθειας, της πολιτικής αβεβαιότητας, της αναποφασιστικότητας, της ακυβερνησίας και γενικώς του τίποτα. Ό,τι χειρότερο δηλαδή θα μπορούσε να μας συμβεί αυτήν τη δύσκολη περίοδο δυστυχώς.

Σχολιάστε