Κατέρρευσε δέντρο στην – ευτυχώς άδεια – παιδική χαρά του ΠόρουIMGP7749Σοβαρό συμβάν, συνέβη στην κεντρική παιδική χαρά του Πόρου σήμερα (10/9) στις 12 το μεσημέρι, όταν ο κορμός του μεγάλου πεύκου που ρίχνει τη σκιά του κέντρο της παιδικής χαράς, έσπασε και καταπλάκωσε τα παρακείμενα όργανα της παιδικής χαράς. Ευτυχώς την ώρα του συμβάντος δεν υπήρχε κανείς στην παιδική χαρά.
Οι υπάλληλοι του Δήμου αμέσως έσπευσαν και τοποθέτησαν απαγορευτική κορδέλα και όπως μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτουζής, συνεργείο θα μεταβεί αύριο για να απομακρύνει το πεσμένο δένδρο, ενώ παράλληλα στο Δήμο Πόρου προσανατολίζονται στο να πραγματοποιήσουν αυτοψία για την επικινδυνότητα και των υπολοίπων δέντρων τόσο της παιδικής χαράς, όσο και στο διπλανό Άλσος Παπαντωνίου.
Να σημειώσουμε ότι οι παιδικές χαρές του Πόρου, είναι τυπικά κλειστές – με απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής – γιατί δεν έχουν λάβει την πιστοποίηση για την άδεια λειτουργίας τους (αναφορικά με την ασφάλεια των παιχνιδιών τους), ωστόσο αυτό δεν έχει να κάνει με την επικινδυνότητα των δέντρων. Πάντως πολλοί είναι οι γονείς που πηγαίνουν με δική τους ευθύνη τα παιδιά τους, κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Σχολιάστε