Αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών, το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑττικήςΜε ψήφισμα το οποίο συνδιαμόρφωσαν ο κ. Σπυρίδωνας και ο κ. Κατσικάρης,το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέφρασε την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών του Πόρου και της Ύδρας.

Η αντίθεση του Π.Σ. Αττικής στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών των νησιών της περιφερειακής ενότητας, έγκειται στο γεγονός ότι, λόγω των ειδικών τους χαρακτηριστικών, ταυτίζονται με ολόκληρους τους οικισμούς των νησιών. Επίσης η παραχώρηση των λιμανιών σε ιδιώτες θα είναι εις βάρος της οικονομίας των μικρών νησιών του Σαρωνικού.

Στη συνεδρίαση του Π.Σ. από πλευράς Δήμου Πόρου τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος κ. Στρατηγός και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Δημητριάδης, ο οποίος υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα, ενώ εκ μέρους του ΔΣ Ύδρας ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Τσακίρης.
Δείτε και ακούστε τη συνεδρίαση του Π.Σ. Αττικής, με θέμα την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών του Πόρου και της Ύδρας.
Δείτε τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις στα ακόλουθα χρονικά σημεία:
ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ: λεπτό: 1:30

ΟΜΙΛΙΑ ΣΠ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ: λεπτό: 12:50

ΟΜΙΛΙΑ Δ. ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ: λεπτό: 33:30

ΟΜΙΛΙΑ Μ. ΤΣΑΚΙΡΗ: λεπτό: 1:07:00

ΟΜΙΛΙΑ Γ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ: λεπτό: 1:10:40
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Δεν έχει καμία σημασία, ακόμα και αν έχουμε δίκιο. Εφόσον η υπουργάρα μας αποφάσισε κάτι δεν μπορεί να το πάρει πίσω…. τι θα πουν οι επενδυτές; Τι θα πουν τα λαμόγια;

  2. Τάσος Γκούμας says:

    Η ”ιδιωτικοποίηση” του λιμανιού Πόρου-Γαλατά, έγινε σύννομα, όπως και των άλλων 22 λιμανιών βάσει του πρώτου Μνημονίου και του Εφαρμοστικού ν. 3986/1.7.201. Και ακολουθεί η σύννομη ”ιδιωτικοποίηση” και άλλων περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού Λαού.
    Το ερώτημα: Το Περιφερειακό Συμβούλιο υποστηρίζει τον νόμο και την κυβέρνηση που τον εφαρμόζει;
    Ή αλλιώς, όλοι οι ψηφοφόροι δεν είμαστε για περιφρόνηση. Καταλαβαίνουμε.

Σχολιάστε