Και πάλι φωτιά στο Μοναστήρι – άμεση η επέμβαση του ΣιρένεΆμεσα κατασβήστηκε η φωτιά που ξέσπασε στις 14: 30 κοντά στην κατασκήνωση του Πολεμικού Ναυτικού στο Μοναστήρι του Πόρου. Όπως και στο περιστατικό που είχε σημειωθεί πριν από 2 βδομάδες, και πάλι η άμεση επέμβαση των ανθρώπων του ξενοδοχείου Sirene Blue Resort, ήταν εκείνη που περιόρισε την πυρκαγιά πριν αυτή λάβει απειλητικές διαστάσεις, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και του Δήμου, οι οποίες έφτασαν λίγο αργότερα, να αντιμετωπίσουν μία ήδη σβησμένη πυρκαγιά.
Η αποτελεσματικότητα αυτή μόνο τυχαία δεν είναι, αφού όπως μαθαίνουμε το ξενοδοχείο έχει έτοιμο σχέδιο άμεσης επέμβασης για τέτοια περιστατικά, το οποίο βασίζεται στην ετοιμότητα του προσωπικού και στην διαθεσιμότητα των απαραίτητων μέσων, όπως πυροσβεστήρων κ.α. Μπράβο τους!
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
  ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ. ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. ΑΥΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΑΛΛΑ… ΚΑΚΩΔΙΑ. ΡΕ, ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

 2. Μπράβο τους! Αν και είναι αυτονόητα η δράση τους.

  Ο Άρης έχει δίκιο…

  Πώς είναι δυνατόν ακόμα να βάλουν φωτιές;;;

 3. Βαγγελης Ταρταρακης says:

  Μπράβο σε όλους, συγχαρητήρια Σπυρο για τις ευαισθησίες σου

  Φιλικά

  Βαγγελης

Σχολιάστε