Κάλεσμα στον Πόρο το τριήμερο του Αγ. Πνεύματοςafisapaidi Ο Δήμος Πόρου ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει δυναμικά στον Πόρο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 30 βαθμούς, το νησί μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να τούς χαρίσει ένα αξέχαστο τριήμερο, με ήλιο, θάλασσα και μια ειδική έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους. Το Σάββατο το απόγευμα στις 18:30 το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σε συνεργασία με την πρώτη τάξη του Β΄ Δημοτικού Σχολείου και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου, στήνει στην Πλατεία Δημαρχείου την πλανόδια παιδική βιβλιοθήκη του, και προσφέρει διασκέδαση και παιχνίδι γύρω από τον κόσμο των βιβλίων. Αμέσως μετά, στις 20:00, ο Δήμος Πόρου, σε συνεργασία με το χοροδιδασκαλείο του Ναυτικού Ομίλου Π.Τ. διοργανώνει Party για όλους τους μικρούς μας φίλους, με χορό τραγούδια και παιδική Ζούμπα!

 

Κυκλοφοριακές Πληροφορίες:

 • Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα 18:30 – 0:30: απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων (και δικύκλων εκτός ταξί, οχημάτων ΑΜΕΑ, βαν ξενοδοχείων και δικύκλων διανομής εστιατορίων) από κτήριο Συγγρού έως πλατεία Αγ. Ιωάννη.
 • Σάββατο 18:30 – 0:30: απόλυτη πεζοδρόμηση από πιάτσα ταξί έως Πλατεία Καραμάνου (Δημαρχείο)

 

Πορθμείο: (διαθεσιμότητα πλοίων ανά βάρδια κοινοπραξιών)

 • Παρασκευή: πρωί 2 ferryboat / απόγευμα 2 ferryboats
 • Σάββατο:  πρωί 2 ferryboats / απόγευμα 2 ferryboat
 • Κυριακή: πρωί 2 ferryboat / απόγευμα 2 ferryboats
 • Δευτέρα: πρωί 2 ferryboats / απόγευμα 2 ferryboats

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mpampis says:

  Μπράβο στον Δήμαρχο που για ακόμα ένα τριήμερο κλείνει τον δρόμο εντελώς, εύχομαι να το επεκτείνει και σε όλα τα ΣΚ του καλοκαιριού. Μόνο κάτι χοντροί και τεμπέληδες θα γκρινιάξουν 😀

  Τώρα το άλλο που δεν καταλαβαίνω, ανακοίνωσε καινούργια δρομολόγια τα οποία φυσικά έχουν συμφωνηθεί με τις κοινοπραξίες και έχουν εγκριθεί από το Λιμεναρχείο, ή δεν ανακοίνωσε τίποτα με την μαγική λέξη “διαθεσιμότητα” και μας δουλεύει ψιλό γαζί ?

 2. Πολύ καλή η πρωτοβουλία των διοργανωτών και του Δήμου Πόρου για την παιδική εκδήλωση που συνδυάζει παιχνίδι και μάθηση. Επίσης πολλή καλή η ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των Φεριμπότ του Πορθμείου Πόρου-Γαλατά, ώστε να μειωθούν τυχόν καθυστερήσεις όπως πρόσφατα.

Σχολιάστε