Θέατρο και σινεμά για τα ΧριστούγενναfinalΜε μια θεατρική παράσταση και μια προβολή κινηματογραφικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, θα ψυχαγωγηθούμε κατά τη διάρκεια των εορτών.

Θεατρική παράσταση

Ο Δήμος και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πόρου επέλεξαν για φέτος την ονειρεμένη θεατρική παράσταση «Μακάρι να ευχόσουν…» για να ευχηθούν και να μεταφέρουν στα παιδιά κάθε ηλικίας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Η καθιερωμένη θεατρική χριστουγεννιάτικη παράσταση του Δήμου μας  θα πραγματοποιηθεί δωρεάν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί,  στο κτήριο Συγγρού, από την 8μελή ομάδα FenArte που θα μας μεταφέρει με μουσική και χορό, στην Νεραϊδοχώρα, όπου όλοι εργάζονται για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά. Όμως καμιά ουσιαστική ευχή δεν παραλαμβάνουν, καθώς τα παιδιά, ζώντας σε μια καταναλωτική κοινωνία, έχουν χάσει το νόημα των χριστουγεννιάτικων ευχών. Μια νεράιδα αποφασίζει να κατέβει στη γη για να τους βοηθήσει να κάνουν αληθινές ευχές μέσα από την καρδιά τους. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να πετύχει τον στόχο της;  Γιατί είναι σίγουρη πως μια μικρή ευχή μπορεί να αλλάξει τα πάντα…

Την συγγραφή του κειμένου έχει κάνει η ομάδα FenArte, τη σκηνοθεσία  η Εύα Δρακοπούλου, την μουσική επιμέλεια – χορογραφίες η Έλμα Καφετζηδάκη, τους στίχους συνέθεσε ο Χρήστος Κυριακός. Παίζουν:   Bαφειάδης Απόστολος, Δρακοπούλου Εύα, Ζαμπέλης Μιχάλης, Καμακάρη Μαρία, Καφετζηδάκη Έλμα, Κυριακός Χρήστος, Σταματάκος Κωνσταντίνος.  Την τεχνική επιμέλεια, επεξεργασία ήχου και εικόνας έχει ο Βασίλης Κολοκύθας.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣΠροβολή ταινίας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πόρου, θα προβάλει στην αίθουσα Συγγρού, τη Δευτέρα 23/12 την ταινία του Walt Disney «Ψάχνοντας τον κρυστάλλινο Μίκυ». Η προβολή θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και η είσοδος είναι δωρεάν.
Σχολιάστε