Η συνεδρίαση για τις παραλίες και το λιμάνι (βίντεο)IMGP7968Το Porosnews, σας μεταδίδει μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα, από την ενδιαφέρουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου της 18/7, η οποία συγκλήθηκε έπειτα από αίτημα των συμβούλων των παρατάξεων της μειοψηφίας και του κ. Χ. Τσούκα.
Στη συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με τις πλαζ του νησιού. Το θέμα της πλαζ του Ασκελίου και το θέμα της λειτουργίας και αστυνόμευσης του λιμανιού του Πόρου. Όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο, η συζήτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα με σημαντικές αποκαλύψεις.
Μέρος 1ο
Ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., τον Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας. Σχόλια για το Κ.Υ. Γαλατά, τη συνάντηση Μωρόπουλου – Γεωργιάδη και για τις αλλαγές στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Τροιζηνίας.

Μέρος 2ο
Συνέχιση ανακοινώσεων. Αναφορά του δημάρχου για τη κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Αναφορά Δ. Μωρόπουλου για το Κ.Υ. Σχολιασμός Γ. Αλιφέρη. Έναρξη συνεδρίασης με κατεπείγον προ ημερησίας διάταξης θέμα για έγκριση έκθεσης προϋπολογισμού για το τελευταίο δίμηνο. Τοποθέτηση Γ. Δημητριάδη. Τοποθέτηση Δ. Πάνου. Τοποθέτηση Γ. Αλιφέρη. Τοποθέτηση Δ. Στρατηγού. Τοποθέτηση Α. Μανωλοπούλου. Δευτερολογίες.

Μέρος 3ο
Συνέχεια δευτερολογιών. Έντονος διάλογος. Καταψήφιση του κατεπείγοντος. Έναρξη της συζήτησης για το θέμα της παραχώρησης των πλαζ. Εισήγηση Γ. Δημητριάδη (μειοψηφία).

Μέρος 4ο
Παρέμβαση Δ. Μωρόπουλου. Αποσαφηνίσεις και διευκρινήσεις Γ. Δημητριάδη. Τοποθέτηση Δ. Πάνου (μειοψηφία). Τοποθέτηση Γ. Αλιφέρη(μειοψηφία). Τοποθέτηση Χ. Τσούκα (πλειοψηφία). Τοποθέτηση Γ. Μάγειρα (πλειοψηφία) και αποχώρηση του από τη συζήτηση μαζί με τον Ε. Ζεντέλη (πλειοψηφία).

Μέρος 5ο
Συνέχιση τοποθετήσεων. Τοποθέτηση Δ. Στρατηγού.

Μέρος 6ο
Συνέχιση τοποθέτησης Στρατηγού. Δευτερολογία Δημητριάδη. Ερώτηση Κ. Δόσκαρη (μειοψηφία) προς το Δήμαρχο Πόρου. Απάντηση Δημάρχου. Τοποθέτηση Ν. Κοράλλη (μειοψηφία). Τοποθετήσεις κοινού.

Μέρος 7ο

Μέρος 8ο

Μέρος 9ο

Μέρος 10ο

Μέρος 11ο

Μέρος 12ο

Μέρος 13ο

Μέρος 14ο

Μέρος 15ο
Σχολιάστε