Η πρώτη συνέντευξη του Γιάννη Δημητριάδη μετά την εκλογή τουIMGP5483Την πρώτη του συνέντευξη – μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος Πόρου – παραχώρησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του κ. Κουτουζή (koutouzis.gr), o κ. Γιάννης Δημητριάδης.

Στη συνέντευξη ο κ. Δημητριάδης, αναφέρει πως αναζητεί ιδέες για την επιλογή του κατάλληλου μέσου μαζικής μεταφοράς για τον παραλιακό δρόμο της Σφαιρίας, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις περιόδους αιχμής, όπως επίσης και τρόπους στήριξης του επαγγελματικού κλάδου των αλιέων και ανάδειξης των παραδοσιακών ξύλινων καϊκιών ως χαρακτηριστικού στοιχείου της ταυτότητας του Πόρου.

Ο κ. Δημητριάδης, αποκαλύπτει πως έχει ήδη προτείνει τη μεταβίβαση της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην παράταξη του (κάτι το οποίο είναι θεσμικά εφικτό), καθώς στα θέματα αρμοδιότητάς του παρατηρούνται πάρα πολλά προβλήματα, αλλά μέχρι σήμερα η πρόταση δεν έχει γίνει δεκτή.

Τέλος ο κ. Δημητριάδης, ξεκαθαρίζει πως θα συγκρουστεί με τα κατεστημένα συμφέροντα και την διαπλοκή αναφέροντας «Η  καθαρή νίκη μας στις εκλογές νομιμοποίησε πλήρως τις θέσεις μας αυτές, με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για εξακολούθηση της προβληματικής σημερινής κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι, αφενός εγώ είμαι υποχρεωμένος να εξασφαλίσω την αποκατάσταση της ισονομίας και να συγκρουστώ όπου και όσο χρειάζεται και αφετέρου ότι όσοι επιζητούσαν την διαιώνιση της προβληματικής σημερινής κατάστασης, είναι υποχρεωμένοι να αντιληφθούν ότι πλέον αποτελούν μειοψηφία και να προσαρμοστούν οικιοθελώς στα νέα δεδομένα. Όπως είχαμε πει και προεκλογικά, η δημοτική μας αρχή σκοπεύει να ρίξει τις διαχωριστικές γραμμές και να είναι δημοτική αρχή για όλους τους Ποριώτες. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι αν κάποιοι επιδιώξουν τη διαιώνιση των διακρίσεων του παρελθόντος, θα θέσουν μόνοι τους τον εαυτό τους απέναντι, όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Δημητριάδη στον Βασίλη Κουτουζή στη διεύθυνση http://www.koutouzis.gr/TROIZHNIA-180.htm

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 360 ΜΟΙΡΕΣ says:

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, ας βοηθήσουμε όλοι όπως μπορούμε τον τόπο μας χωρίς να βγάζουμε τα μάτια μας με καταγγελίες και μηνύσεις ο ένας στον άλλο. Το παράδειγμα δόθηκε από τον κύριο Σπυρίδων με την αλλαγή των δρομολογίων προς το καλύτερο για το νησί μας και τους επισκέπτες του και την επαναλειτουργία του Κ.Ε. Πόρος ας κάνουμε και εμείς ότι καλύτερο που μπορούμε

Σχολιάστε