Η προσπάθεια προβολής του Πόρου ξεκινάει από την… ΟυτρέχτηIMGP4221Γράφει η Κατερίνα Σακελλίου –

Όπως και πέρσι θα πάμε και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ουτρέχτης.  Η περσινή εμπειρία μας,  μας έπεισε ότι η συμμετοχή μας στην συγκεκριμένη έκθεση είναι πολύ σημαντική. Αυτό εντείνεται  μετά από τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στο νησί μας(boat show).

Εγκαίρως ενημερώσαμε τον Δήμο και τους Δημοτικούς συμβούλους για την συμμετοχή μας, αναλύσαμε στο γράμμα μας τους λόγους που είναι σημαντική η παρουσία μας σε εκθέσεις στο εξωτερικό και δεν λάβαμε  απάντηση από την πλευρά του Δήμου.

Στην προσπάθεια μας αυτή ανταποκρίθηκε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων- διαμερισμάτων  Πόρου-Γαλατά  μέσω   του Προέδρου του  Μπάμπη Τσούκα και του Διοικητικού του συμβουλίου και ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου μέσω του Προέδρου του κ. Τάσου  Παπαχρήστου  και του Γενικού Γραμματέα & Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Συξέρη (ο όποιος και πέρσι προσπάθησε να μας στηρίξει και το καλοκαίρι πρωτοστάτησε  σε κάθε προσπάθεια διαφήμισης που κάναμε σε περιοδικά του εξωτερικού).

Ο  Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου με τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων αποφάσισαν  να συνεισφέρουν  οικονομικά για την  προβολή του Πόρου στην έκθεση της Ουτρέχτη  και θα συμβάλουν  μαζί ,   στην συνολική προώθηση του νησιού.

Σύλλογος Ιδιοκτητών  Ενοικιαζομένων Δωματίων- διαμερισμάτων, Πόρου-Γαλατά έχει δημιουργήσει ένα  τετράφυλλο πολύ ωραίο διαφημιστικό έντυπο με φωτογραφίες από όλη την περιοχή του Πόρου και της Τροιζηνίας  που προωθεί τις δυνατότητες του επισκέπτη στην περιοχή μας.

Ο Εμπορικός-Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία η οποία   έχει δημιουργήσει ένα τελευταίας τεχνολογίας Smaptphone / Tablet App με πολλές χρηστικές πληροφορίες για τον Πόρο, το οποίο βελτιώνεται συνεχώς και το οποίο θα δοθεί η δυνατότητα να “κατεβάσουν σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες οι επισκέπτες της έκθεσης .

Μαζί με την καλή θέση του περιπτέρου που έχουμε εξασφαλίσει φέτος, την πείρα μας και τον ενθουσιασμό των παρευρισκόμενων, ελπίζουμε σε μια πιο δυναμική παρουσία στον χώρο.

Θα ήθελα να αναφέρω  την υποστήριξη του κου  Γιάννη Δημητριάδη ο οποίος από την αρχή έχει υποστηρίξει θερμά την προσπάθεια μας.  Καθώς και τον κο  Χρήστο Χίου για τα καλά του λόγια .

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας τον Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου,  τον  Σύλλογο Ιδιοκτητών  Ενοικιαζομένων Δωματίων- διαμερισμάτων, τον κο  Δημητριάδη αλλά και όλους τους επαγγελματίες  του Πόρου που μέσα  από τα συλλογικά τους όργανα κάνουν προσπάθεια για το νησί .
Κρίμα που ο Δήμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας .

Ελπίζουμε στο μέλλον αυτή η ομάδα πλαισιωμένη και από άλλα κομμάτια της κοινωνίας του Πόρου να παρευρεθεί και σε άλλες εκθέσεις όπως αυτή του Βερολίνου και του Λονδίνου.

Σε συνεργασία με το Poros News  θα σας κρατήσουμε ενήμερους  για την εξέλιξη και την επιτυχία της έκθεσης .

 

 
Σχολιάστε