Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Πόρουporosair

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου της  14ης Μαρτίου, ψηφίστηκε η νέα σύνθεση της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Πόρου για την περίοδο 2013-2014, σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δ.Σ. Η εισήγηση του Δημάρχου Πόρου κ. Δημήτρη Στρατηγού, περιλάμβανε έναν Δημοτικό Σύμβουλο της Πλειοψηφίας σαν Πρόεδρο με τον αναπληρωτή του, 4 τακτικά μέλη που θα εκπροσωπούν αντίστοιχους Επαγγελματικούς και Τουριστικούς Φορείς, ενώ η 7μελής Επιτροπή συμπληρώνεται με 2 μέλη τα οποία βάσει Κανονισμού πρέπει να προτείνει η Μειοψηφία. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η νέα σύνθεση της Ε.Τ.Α.Π έχει ως εξής:
Πρόεδρος Ε.Τ.Α.Π: κ. Δημήτρης Συξέρης (Δημοτικός Σύμβουλος Πλειοψηφίας) με αναπληρωτή τον Δ.Σ κ. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο
Τακτικά Μέλη:        κ. Σπύρος Λάζαρης (Εκπρόσωπος Ξενοδόχων Πόρου) με αναπληρωτή τον κ. Κυριάκο Μάνεση
                             κα. Κατερίνα Σακελλίου (Εκπρόσωπος Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου-Γαλατά) με αναπληρωτή τον κ. Νίκο Σουλιώτη
                             κ. Γιώργος Παπαδάκης (Εκπρόσωπος Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου) με αναπληρωτή τον κ. Παντελή Κουνέλη
                             κ. Στάθης Αλεξόπουλος (Εκπρόσωπος Τουριστικών Πρακτόρων) με αναπληρώτρια την κα Κατερίνα Πρωτόπαππα
                             κ. Δημητριάδης Γιάννης (Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας) με αναπληρωτή τον κ. Γιώργο Αλιφέρη
                             κ. Δημήτρης Πάνου (Επικεφαλής Ελάσσονος Μειοψηφίας) με αναπληρώτρια την κα Νάγια Κοράλλη.
Σύμφωνα με την εκφρασμένη επιθυμία τόσο του Δημάρχου Πόρου όσο και του Προέδρου της Ε.Τ.Α.Π, στις Συνεδριάσεις της Επιτροπής θα συμμετέχουν: ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων Αργοσαρωνικού κ. Μπάμπης Τσούκας, ο επιχειρηματίας Θαλάσσιου Τουρισμού κ. Ρίτσαρντ Κουβαράς (Greek Sails) καθώς και άλλοι καταξιωμένοι άνθρωποι του Τουρισμού.
Η Ε.Τ.Α.Π είναι γνωμοδοτικό όργανο του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέματα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, ενώ με εντολή του Δημάρχου Πόρου, έχει αναλάβει να συντονίσει όλους τους Φορείς του Πόρου στα πλαίσια υλοποίησης του Ετήσιου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πόρου.Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  EYXOMAI ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΟΜΕΝΗ, ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΉ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΝΩΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ- ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ- ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ … “ΒΑΡΙΑ” ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΩΣ ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.
  ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,
  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΝΤΑΝΗΣ
  ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΡΟΥ

Σχολιάστε