Η νέα καλοκαιρινή επιτυχία της Στέλλας Καλλή έχει ως φόντο τον Πόρο (βίντεο)kalli9-1-786x420Από προβολή πάμε καλά στον Πόρο. Μετά την έκθεση McCabe και το Σαλόνι Παραδοσιακών Σκαφών, που προβλήθηκε το νησί σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες, μετά την προσπάθεια του Σπύρου Ροή που προβάλλεται καθημερινά σε τηλεόραση, ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, και τέλος, μετά από την επιβράβευση με «Γαλάζια Σημαία» της παραλίας του Ασκελίου, έρχεται και η προβολή μέσα από το ελληνικό πεντάγραμμο.
Το νέο video clip της Στέλλας Καλλή, με τίτλο «Η αγάπη τα ‘χει όλα» είναι γυρισμένο εξολοκλήρου στον Πόρο.
Το στυλ του βίντεο θυμίζει τις ταινίες του αξέχαστου ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ’60. Ο Πόρος παίζει πολύ. Τα στενά του Αη Γιώργη, η Γαλήνη και πολλά πλάνα με drone, προβάλουν την ιδιαίτερη ομορφιά του Πόρου, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά που το έχουν κάνει γνωστό, ως το νησί του Έρωτα.
Το βίντεο γυρίστηκε σε τρεις μέρες σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου & επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου. Στο βίντεο κυριαρχεί η αισιοδοξία και το χρώμα του Πόρου. Το τραγούδι της Στέλλας Καλλή αναμένεται να γίνει καλοκαιρινή επιτυχία και μαζί του, ελπίζουμε πως θα γίνει και ο Πόρος. Το καλοκαίρι ξεκίνησε…
Σχολιάστε