Η νέα εποχή του Poros Beauty CenterPoros Beauty Center 1Τη Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και με τη παρουσία μεγάλου πλήθους Ποριωτών και Τροιζηνίων τα εγκαίνια της Νέας Εποχής του Κέντρου Επιστημονικής Αισθητικής Poros Beauty Center στην πλατεία Ναυάρχου Δ.Κιοσσέ (όπισθεν του Δημαρχείου Πόρου).

Ο πλούσιος μπουφές με τοπικά εδέσματα και σπιτική λεμονάδα, η υπέροχη μουσική και η χορευτική έκπληξη της βραδιάς με τον Χρήστο και τη Μαρία να χορεύουν Αργεντίνικο Ταγκό στο κέντρο της πλατείας,  ενθουσίασαν τους παριστάμενους.

Poros Beauty Center 2

Το Poros Beauty Center δημιουργήθηκε το 1997 από τον Δημήτρη Συξέρη και την Σπυριδούλα Παύλου, προσφέροντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε ανάγκη του Προσώπου και του Σώματος στους κατοίκους του Πόρου και της Τροιζηνίας.

Έπειτα από 18 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Κέντρο ανανεώθηκε με νέες τεχνολογίες Ιατρικής Αισθητικής (Μεσοθεραπεία, Micro Needling, Ενδερμολογία κλπ), προσφέροντας υψηλή αποτελεσματικότητα σε Άνδρες και Γυναίκες κάθε ηλικίας. Όλες τις νέες Πρωτοποριακές Υπηρεσίες μαζί και με τις δοκιμασμένες υπηρεσίες ομορφιάς και διατροφής, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι Ποριώτες και οι Τροιζήνιοι σε μια εκδήλωση που θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμα.

Poros Beauty Center 3

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς Δημήτρης Συξέρης και Σπυριδούλα Παύλου ενημέρωσαν τους  δεκάδες προσκεκλημένους για τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα Τεχνολογία για την Αντιγήρανση Προσώπου και Σώματος καθώς και την Αντιμετώπιση Τοπικών ή Ολικών προβλημάτων Διαταραχών Βάρους. Μάλιστα είναι πολύ ενδιαφέρον πως στο Poros Beauty Center, παρέχονται πλέον Υπηρεσίες Medical Aesthetics, τις οποίες μέχρι τώρα μπορούσε κάποιος να βρει μόνο σε εξειδικευμένα Κέντρα της Αθήνας.

Poros Beauty Center 5

Η πολύχρονη εμπειρία του κ. Δ.Συξέρη σαν Επιστημονικός Διευθυντής σε μεγάλες Ελληνικές & Ευρωπαϊκές Αλυσίδες Ομορφιάς και η διαρκής επιστημονική κατάρτιση της κας Σ.Παύλου, δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής μας να απολαμβάνουν Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Στην εκδήλωση στην οποία τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τον  π. Πανάρετο, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τις Αρχές της περιοχής και σχεδόν σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και ο  Δήμαρχος Πόρου, κ. Γιάννης Δημητριάδης.

 
Σχολιάστε