Η Μ. Παπασπύρου ορκίστηκε νέα επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησηςpapaspyrou_orkomosia_aftodioikisi-620x320Ενώπιον της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΣΔΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η ορκωμοσία της νέας Γενικής Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης κυρίας Μαρίας Παπασπύρου.

Παρόντες ήταν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός ΥΠΕΣΔΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΣΔΑ κ. Κώστας Πουλάκης, Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κυρία Φωτεινή Κούβελα και οι Γενικοί Διευθυντές του ΥΠΕΣΔΑ.

Αμέσως μετά ο ΥΠΕΣΔΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ στην κυρία Παπασπύρου να επιτελέ-σει τα καθήκοντά της με ένα τρόπο που πραγματικά να εμπεδώνει το αίσθημα ε-μπιστοσύνης, της σωστής αξιολόγησης στον πολίτη, χωρίς να παρέχεται σε κανέναν το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι υπάρχουν διαθέσεις μεροληψιών. Εμείς, ως πολιτική ηγεσία, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο της κυ-ρίας Παπασπύρου. Πιστεύουμε ότι αυτό πολύ δύσκολο έργο θα το φέρει εις πέρας, διότι η θητεία της στο Δικαστικό Σώμα, το ήθος, το ύφος της, η εργατικότητά της εγγυώνται ότι αυτή η προσπάθειά της θα είναι γόνιμη και δημιουργική. Γιατί φιλοδοξούμε να προσδώσουμε στο δημόσιο χώρο διαφάνεια και λειτουργία που να εμπεδώνει στον πολίτη σχέσεις αξιοπιστίας, αξιών και εμπιστοσύνης. Θέλω και πάλι να της ευχηθώ καλή πορεία και είμαι βέβαιος ότι θα επιτελέσει αυτό το έργο το οποίο όλοι μαζί εδώ, της εμπιστευόμαστε».

Η Μαρία Παπασπύρου, είπε από την πλευρά της: «Κι εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνετε να με προτείνετε κύριε Υπουργέ, όπως και το Υπουργικό Συμβούλιο που πήρε ομοφώνως την απόφαση να με τοποθετήσει σ’ αυτή την νευραλγική θέση της Δημόσιας Διοίκησης. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου και ευελπιστώ στη συνεργασία μας, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό γι’ αυτή τη χώρα, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή».

http://www.aftodioikisi.gr/
Σχολιάστε