Η Αλίκη Μανωλοπούλου η νέα Προϊσταμένη των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου ΠόρουIMGP4084Αλλαγές στην   Οικονομική  Υπηρεσία  του  Δήμου Πόρου, μετά την παύση του προϊστάμενου των οικονομικών κ. Μανόλη Μαρινάκη.

Με την   378/2013  απόφαση του δημάρχου Πόρου κ. Δημήτρη  Στρατηγού τοποθετήθηκε  η κα Αλίκη –Φανή  Μανωλοπούλου    στη θέση του Προϊσταμένου των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πόρου.

Ο κ.  Γιώργος Σαραντόπουλος,  τοποθετήθηκε ως Ειδικός Ταμίας και Ελεγκτής Εσόδων- Εξόδων του Δήμου Πόρου και η κα Παναγιώτα  Κατσίγκρα  ως  Ειδική Ταμίας και  Ελεγκτής Εσόδων-Εξόδων των Ν.Π.Δ.Δ.  &  Κληροδοτημάτων του Δήμου Πόρου.

Αναφερόμενος στην αντικατάσταση του Προϊσταμένου των Οικονομικών Υπηρεσιών – πριν αυτή ανακοινωθεί επισήμως – ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Δημητριάδης, στο Δ.Σ. της 27 Μαΐου είχε σχολιάσει πως «..όποιος αναλάβει τη θέση αυτή, θα έχει μια πολύ «καυτή πατάτα» στα χέρια του, γιατί θα πρέπει να διαδεχτεί κάποιον ο οποίος, υπηρεσιακά, επί χρόνια, αποδεχόταν το γεγονός ότι δεν γινόντουσαν ισολογισμοί…».

Διαβάστε την 378-2013 απόφαση του δημάρχου Πόρου.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννα says:

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ! ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ. ΚΙ ΑΠ’ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

  2. angela makri dekoulou says:

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

  3. Γιάννης Γκούμας says:

    Η καυτή πατάτα δεν είναι το γεγονός ότι κάτι δεν γινόταν σωστά, αλλά αν θα επιτραπεί στον επόμενο από τους πολιτικούς του προϊστάμενους, (δήμο, περιφέρεια, υπουργείο) και από τους πολίτες που εκλέγουν αυτούς τους πολιτικούς προϊστάμενους να κάνει σωστή δουλειά. Γιατί αν ο άνθρωπος θέλει και οι προϊστάμενοι όχι, έχει σκοπό ο λαός του τόπου να του βάλει πλάτες σε οποιαδήποτε διένεξη, για να γίνει κάτι καλό στον τόπο; Ή θα τον αφήσουμε να βγάλει μόνος του το λάδι από τη φωτιά;

Σχολιάστε