Η κίνηση στο λιμάνι του Πόρου, ζωντανά στο ίντερνετ!13925241_587281524784489_8256070132839665915_n

Όπως διαβάζουμε στον προσωπικό λογαριασμό fb του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη,  μια ακόμα δράση τουριστικής προβολής του Δήμου Πόρου αποτελεί η τοποθέτηση τριών διαδικτυακών καμερών (webcams) σε επιλεγμένα σημεία του λιμανιού, προκειμένου οι επισκέπτες της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου www.poros.gr, καθώς και της ιστοσελίδας www.meteocam.gr να μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την κίνηση και τις αφίξεις σκαφών στο λιμάνι του Πόρου.
Οι κάμερες δείχνουν ζωντανή εικόνα από τα γραφεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου (πλατεία Καραμάνου) προς την προβλήτα και την ανατολική είσοδο του λιμανιού (Σταυρός), από τα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου προς την προβλήτα της πρ. Αγροτικής και από το Σινεμά προς την πασσαλωτή και την πλωτή προβλήτα. Ήδη βρίσκεται on line η πρώτη κάμερα, και τις αμέσως επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν να λειτουργούν οι επόμενες (για την έναρξη της ζωντανής λήψης, χρειάζεται διπλό αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα).

Οι κάμερες τοποθετήθηκαν με απόφαση Δημάρχου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να μην διακρίνονται πρόσωπα, και η δαπάνη για την αγορά τους καλύφθηκε από δωρεά του Αλεξάνδρου Δημητριάδη.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. babis says:

    Πόσα έδωσε ο Μητσόπουλος για διαφήμιση ? 😀

Σχολιάστε