Η Ε. Κανατσίδη πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πόρου – Δεν προτάθηκε από την μειοψηφία ο Δ. ΣυξέρηςΟρίστηκε την Παρασκευή 31 Μαρτίου, από το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου η νέα σύνθεση της 7μελούς Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου.

Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, δήλωσε πως η θητεία της απερχόμενης ΕΤΑΠ υπό την προεδρία του Γιώργου Καΐκα, ήταν η πιο παραγωγική, είχε την πιο παραγωγική θητεία στην ιστορία του Δήμου, καθώς για πρώτη φορά εγκρίθηκαν από τον ΕΟΤ και υλοποιήθηκαν από τον Δήμο ετήσια προγράμματα τουριστικής προβολής και δράσεις για τα έτη 2015, 2016 και 2017.

Ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου, προτάθηκαν για την Επιτροπή τα ακόλουθα μέλη:

Ως πρόεδρος της ΕΤΑΠ η Ελένη Κανατσίδη, Αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Δημητριάδης και ως μέλη οι Νάσος Αργυρόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Τάσος Φιακάς και Ανδρέας Ι. Καΐκας. Αναπληρωματικά μέλη ορίστηκαν οι Ζωή Κεφαλληνού, Κυριάκος Μάνεσης, Κατερίνα Σακελλίου, Ρίτσαρντ Κουβαράς και Μπάμπης Τσούκας.

Από την πλευρά της η μειοψηφία πρότεινε ως μέλος την Άντζελα Μακρή – Δεκούλου, με αναπληρωματικό μέλος τον Τάκη Αλεξόπουλο.

Ακούγοντας την πρόταση της μειοψηφίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Δημητριάδης σχολίασε ότι η αντιπολίτευση σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ είχε κάνει «κήρυγμα» στην δημοτική αρχή ότι  θα έπρεπε οπωσδήποτε στην ΕΤΑΠ να είναι μέλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου. Τότε, ο κ. Δημητριάδης είχε απαντήσει ότι, όταν το 2014 είχαν τοποθετηθεί τα μέλη της ΕΤΑΠ, η αντιπολίτευση δεν είχε κάποια τέτοια πρεμούρα, αλλά την απέκτησε μόνο όταν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου έγινε ο κ. Δ. Συξέρης, ο οποίος ήταν δικό της μέλος. Έτσι, ο Δήμαρχος είχε πετάξει το γάντι στην παράταξη μειοψηφίας να ορίσει τον κ. Συξέρη ως εκπρόσωπό της στη νέα σύνθεση της ΕΤΑΠ το 2017. Ακούγοντας λοιπόν ο κ. Δημητριάδης ότι η παράταξη μειοψηφίας και πάλι δεν πρότεινε τον κ. Συξέρη, θύμισε στους συμβούλους της αντιπολίτευσης την συγκεκριμένη ανακολουθία και τους προκάλεσε να εξηγήσουν για ποιο λόγο και πάλι δεν προτείνουν τον κ. Συξέρη, προσθέτοντας μάλιστα «Αν περιμένατε να ορίσω εγώ ως εκπρόσωπο της πλειοψηφίας τον δικό σας υποψήφιο, κάνατε λάθος. Εγώ όμως περίμενα από εσάς να τον ορίσετε και εκπλήσσομαι που δεν το κάνατε».

Απαντώντας, ο κ. Μωρόπουλος δήλωσε ότι προτείνανε στον κ. Συξέρη να τον ορίσουν ως μέλος της Επιτροπής, αλλά εκείνος αρνήθηκε, ενώ η κ. Μητσιοπούλου πρόσθεσε ότι ο κ. Αλεξόπουλος είναι και εκείνος μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.

Απαντώντας εκ νέου ο Δήμαρχος, σχολίασε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει συνεχώς λόγο για συνεργασία με τον Δήμο ειδικά στα τουριστικά θέματα και του κάνει εξίσου εντύπωση αν ο Πρόεδρός του, αρνήθηκε να συμμετέχει στην Τουριστική Επιτροπή.
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mpampis says:

  “…πιο παραγωγική θητεία του…”

  βέβαια τα μέλη του είχαν άλλη άποψη που παραιτιόντουσαν ο ένας μετά τον άλλο για “προσωπικούς λόγους” …

  Το γεγονός ότι ο Συξέρης αρνήθηκε να είναι μέλος στην Επιτροπή, τα λέει όλα !

 2. Νίκος says:

  Φίλε mpampis, όπως είναι γνωστό, μέχρι το 2014 ο Δήμος Πόρου δεν είχε υλοποιήσει ΠΟΤΕ τουριστικές δράσεις (κι όμως, τόσο τραγική είναι η αλήθεια για όσους τυχόν εκπλήσσονται!). Κι αυτό, επειδή για να υλοποιήσεις τέτοιες δράσεις χρειάζεται: 1. Να καταρτίσει το Δημ. Συμβούλιο Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, το οποίο να περιγράφει τις δράσεις αυτές (π.χ. «συμμετοχή σε εκθέσεις, εκτύπωση τουριστικού οδηγού» κ.α.), 2. Να το εγκρίνει ο ΕΟΤ, 3. Να εγκρίνει το Δημ. Συμβούλιο την κάθε επιμέρους τέτοια δράση (π.χ. «συμμετοχή στην έκθεση του Λονδίνου»), 4. Να εγκρίνει ο ΕΟΤ την κάθε επιμέρους δράση και 5. Να διενεργηθεί και να πληρωθεί η αντίστοιχη προμήθεια από τον Δήμο.
  Αυτή η διαδικασία, η οποία είναι Η ΜΟΝΗ με την οποία επιτρέπεται να κάνουν οι Δήμοι έξοδα για τουριστικές δράσεις, και την οποία κάνουν όλοι οι σοβαροί τουριστικό Δήμοι, ήταν άγνωστη στον Δήμο Πόρου! Δεν είχε γίνει ΠΟΤΕ μέχρι και το 2014!
  Με Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής τον Γιώργο Καϊκα, η προβλεπόμενη αυτή διαδικασία έγινε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά το 2015 και επαναλήφθηκε τα δύο επόμενα χρόνια (2016, 2017) και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά υλοποιήθηκαν τουριστικές δράσεις. Γράψε ό,τι θες, αλλά έτσι είναι τα πράγματα!
  Ο Πρόεδρος της Επιτροπής της περιόδου 2011 – 2014 λοιπόν (δηλαδή ο Πρόεδρος του μηδενικού έργου, που δεν έκανε τίποτα εκτός από το να παρουσιάζει κάποια προγράμματα που δεν υλοποιούνταν!), δεν δέχτηκε λέει να μετέχει στην σημερινή Επιτροπή.
  Και εσύ φίλε mpampis ενοχλείσαι με τον Γιώργο Καϊκα που για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου λειτούργησε την Επιτροπή όπως έπρεπε, και υπερασπίζεσαι τον αποτυχημένο Πρόεδρο του μηδενικού έργου.
  Σύ ξέρεις βέβαια γιατί το κάνεις…

 3. Τάκης says:

  Ο Συξέρης πάντως θα βήχει για μέρες….

  Παραπάνω από το μισό δημοσίευμα ασχολείται με εκείνον, όπως και οι απαντήσεις το ίδιο.

  Που να δηλώσει υποψήφιος για Δήμαρχος τι θα του σέρνει το porosnews και τα trolls !!!

  Πάντως επειδή κρίθηκε και σάρωσε στις εκλογές του ΕΕΣΠ, και μιας και το νησί είναι μικρό, οι επαγγελματίες που είναι ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του νησιού, θα κρίνουν το “μηδενικό έργο” στο ΕΕΣΠ, σε σχέση με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο του αντιδημάρχου Παχούμη …. (γελάστε ελεύθερα)

  Απορία από αυτά που έγραψε ο εξαιρετικά καλά ενημερωμένος “Νίκος”, στην προηγούμενη Τουριστική Επιτροπή, ήταν μέλη της παράταξης Δημητριάδη, και είχαν πάρει εγκρίσεις για δράσεις από το αρμόδιο Υπουργείο, και είχαν χαλάσει κάποια χρήματα, πως και δεν τα κατήγγειλε τότε ο Αλιφέρης ή ο Δημητριάδης ? Τους την χάρισαν ή τότε ήταν νόμιμο ?

 4. Αγαπητέ φίλε Νίκο (ή Γιάννη, ή Αλέξη, ή Σούλα ή όπως αλλιώς σε λένε),
  μου άρεσε πραγματικά το εμπεριστατωμένο σχόλιο σου, αν και θα μου επιτρέψεις ως ο “Πρόεδρος του μηδενικού έργου” (Σύ Ξέρεις) να κάνω κάποιες μικρές διορθώσεις στο κατά τα άλλα αριστούργημα σου:

  1. Η διαδικασία υλοποίησης τουριστικών δράσεων ξεκινάει από την ΕΤΑΠ η οποία έχει την ευθύνη να συντάξει το Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής. Μετά το παρουσιάζει στο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο το εγκρίνει. Στη συνέχεια ο Δήμος το στέλνει στον ΕΟΤ για παροχή σύμφωνης γνώμης (μέχρι το 2014 αρμόδιο ήταν το Υπουργείο Τουρισμού) και τέλος κάθε επιμέρους δράση πρέπει να έχει κοστολογηθεί και αφού (ξανα) εγκριθεί από τον ΕΟΤ/Υπουργείο να γίνει διαδικασία για έκδοση του σχετικού εντάλματος πληρωμής (πχ. Έγκριση του Υπουργείου Τουρισμού για επιμέρους έντυπη διαφήμιση του Δήμου Πόρου 12973/21-9-2012)

  2. Επειδή μάλλον δεν σου τα είπαν καλά,η ΕΤΑΠ ΕΙΧΕ σχεδιάσει τα έτη 2012-2014 τα Ετήσια Προγράμματα Τουριστικής Προβολής τα οποία αφού είχαν εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνέχεια ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, το οποίο μάλιστα είχε εγκρίνει και επιμέρους δράσεις διαφημιστικής προβολής (αυτές που λες πως δεν έγιναν). Για να μην τολμήσεις να με διαψεύσεις οι πρώτες Αποφάσεις του Υπουργείου ήταν οι 7034/2-5-2012 και 4216/12-3-2013.

  Επειδή όμως με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο πως κάναμε πολύ λιγότερα πράγματα από όσα μπορούσαμε και έπρεπε να είχαμε κάνει (αυτός ήταν και ο λόγος που είχα έρθει σε σύγκρουση κάποια περίοδο με τον πρώην Δήμαρχο κ. Στρατηγό), για να μη σε κουράσω θα σου θυμίσω μέρος από το μηδενικό έργο της ΕΤΑΠ (στην οποία τα έτη 2013-2014 συμμετείχε και ο νυν Δήμαρχος ως μέλος):

  ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΤΑΠ 2011- 2014
  2011
  • Συμμετοχή του Δήμου Πόρου με αυτόνομο περίπτερο στην Έκθεση Τουρισμού «Καλοκαιρινοί Προορισμοί» στο Σύνταγμα.
  • Συμμετοχής του Δήμου Πόρου με αυτόνομο περίπτερο στην Έκθεση Τουρισμού «Summer Holidays Expo» στη Hellexpo Αμαρουσίου.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία πολυμελούς Δανικής Δημοσιογραφικής Αποστολής σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Δανία για την προβολή του θαλάσσιου Τουρισμού στον Αργοσαρωνικό. Ακολούθησαν σχετικά δημοσιεύματα σε έντυπα της Δανίας.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία 15μελούς Ομάδας Ιταλών Δημοσιογράφων και Τουριστικών Πρακτόρων σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ιταλίας για την προβολή του Πόρου. Ακολούθησαν σχετικά δημοσιεύματα σε Ιταλικά Έντυπα.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία Ολλανδικής Δημοσιογραφικής Αποστολής σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ Ολλανδίας / Κάτω Χωρών για την προβολή του Πόρου. Ακολούθησαν σχετικά δημοσιεύματα σε Ολλανδικές Εφημερίδες
  • Υποδοχή και Φιλοξενία των Συνέδρων της 38ης Γενικής Συνέλευσης του Μεσογειακού Φορέα για την Κρουαζιέρα MEDCRUISE σε συνεργασία με τον Ο.Λ.Π
  • Προβολή του Πόρου σε Δελτία Ειδήσεων των Τηλεοπτικών Καναλιών STAR CHANNEL & ΑΝΤ1
  • Διανομή διαφημιστικών εντύπων και χαρτών του Πόρου και της Τροιζηνίας σε επισκέπτες μέσω των σημείων έκδοσης εισιτηρίων των Φέρρυ Πόρου-Γαλατά σε συνεργασία με την Αρμόδια Κοινοπραξία.

  2012
  • Σχεδιασμός του ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2012 του Δήμου Πόρου σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού (αρ. πρ.7034/2-5-2012).
  • Δημιουργία του βασικού σλόγκαν του Πόρου «Ένας Προορισμός – Αμέτρητες Επιλογές»
  • Διοργάνωση της 1ης Διημερίδας Τουρισμού για τον Αργοσαρωνικό σαν Ενιαίο Τουριστικό Προορισμό, με συμμετοχή περισσότερων από 20 Δημοτικών & Επαγγελματικών Φορέων από Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Τροιζηνία, Σπέτσες & Ύδρα.
  • Ανασχεδιασμός του επίσημου Τουριστικού Portal του Δήμου Πόρου Poros.gr, ολοκλήρωση της 1ης Φάσης.
  • Δημιουργία του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Forum για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων από κατοίκους και επισκέπτες του νησιού για την αναβάθμιση του Τουριστικού Προϊόντος.
  • Αναδιοργάνωση και λειτουργία του Δωρεάν Δημοτικού wi-fi στην παραλία του Πόρου με δημιουργία ειδικής σελίδας υποδοχής και χρονικό περιορισμό για βελτιωμένη απόδοση
  • Συμμετοχή του Δήμου Πόρου στην Ζωντανή Εκπομπή «Μένουμε Ελλάδα» σε συνεργασία με τον ΣΙΕΔΔΠ για την προβολή του νησιού και την προσέλκυση επισκεπτών.
  • Διαφημιστική Προβολή του Πόρου σε Εφημερίδες της Αττικής κατά το μήνα Ιούνιο & Σεπτέμβριο για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί.
  • Διαφημιστική Προβολή του Πόρου σε Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της Αττικής με διαγωνισμούς δωρεάν Διαμονής κατά το μήνα Ιούνιο για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί.
  • Διαφημιστική Προβολή του Πόρου σε Ελληνικές Διαδικτυακές Ιστοσελίδες με διαγωνισμούς δωρεάν Διαμονής κατά το μήνα Ιούνιο για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί.

  2013
  • Διοργάνωση της πρώτης κοινής συμμετοχής του Αργοσαρωνικού στην 4η Έκθεση Τουρισμού «Ελληνικοί Προορισμοί» στο Σύνταγμα, με αντιπροσωπείες από Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Τροιζηνία-Μέθανα & Σπέτσες
  • Σχεδιασμός του ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2013 του Δήμου Πόρου σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Τουρισμού, το οποίο εγκρίθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού (αρ. πρ.4216/12-3-2013).
  • Υποδοχή και Φιλοξενία 55 Σκαφών του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα BLUE CUP 2013, με Πολιτιστικούς και Επαγγελματικούς Φορείς του Πόρου.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία Ανεπίσημης Κινεζικής Επιχειρηματικής Αποστολής με τον Πρόεδρο της COSCO, τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα και Εμπορικών Αντιπροσώπων.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία Δημοσιογραφικής Αποστολής του μεγάλου Γαλλικού Περιοδικού SANTE σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ για την προβολή του Πόρου. Το σχετικό δημοσίευμα πραγματοποιήθηκε την άνοιξη του 2014.
  • Υποδοχή και Φιλοξενία Δημοσιογραφικής Αποστολής του Ολλανδικού Περιοδικού De Griekse Gids σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠ για την προβολή του Πόρου.
  • Διαφημιστική Προβολή του Πόρου στον Πολύγλωσσο Τουριστικό Οδηγό Pocket Guide για προσέλκυση επισκεπτών στο νησί.
  • Δημιουργία της επίσημης Σελίδας του Πόρου σε Facebook (Visit Poros Island Greece) & Twitter (@VisitPorosgr)
  • Δημιουργία της Ομάδας Επικοινωνίας της Ε.Τ.Α.Π Poros Web Team
  • Διοργάνωση της Ανοικτής στο κοινό 1ης Ποδηλατοβόλτας σε συνεργασία με τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αμυρά για ανάδειξη του Πόρου σε «Bicycle Friendly Island»
  • Διοργάνωση της 1ης στην Ελλάδα παρουσίασης του θαλάσσιου αθλήματος Fly board στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης East Med Yacht Show 2013
  • Συμμετοχή της ΕΤΑΠ σε σειρά συσκέψεων με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ κ. Χρήστο Πάλλη και τον Γ.Γ κ. Πάνο Λειβαδά, για αντιμετώπιση θεσμικών ζητημάτων του Τουρισμού.
  • Συμμετοχή της ΕΤΑΠ στην Σύσκεψη για τον Θρησκευτικό Τουρισμού στον Ε.Ο.Τ με τον Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χ.Πάλλη, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ύδρας, κ. Εφραίμ και Φορείς του Αργοσαρωνικού.
  • Συμμετοχή της ΕΤΑΠ σε ευρεία Σύσκεψη με τους Αρμόδιους του Τομέα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ και εκπροσώπους Φορέων του Αργοσαρωνικού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Περιοχής.
  2014 (Α’ Εξάμηνο)
  • Διοργάνωση της 1ης Κοινής Συμμετοχής 4 Δήμων και 5 Επαγγελματικών Φορέων του Αργοσαρωνικού στην Μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ευρώπης ITB BERLIN 2014 στο Βερολίνο της Γερμανίας.
  • Υποστήριξη στην Συμμετοχή Επιχειρηματιών και Επαγγελματικών Φορέων του νησιού στην Μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού VAKANTIEBEURS 2014 UTRECHT στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.
  • Διοργάνωση της τελετής Εγκαινίων του East Med Yacht Show 2014 και της Δεξίωσης που ακολούθησε με συμμετοχή του Ε.Ε.Σ.Π και 3 Ξενοδοχείων του νησιού.
  • Διοργάνωση της Τελετής Υποδοχής και Φιλοξενίας 46 Σκαφών του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα ΝΟΤΚ ΠΟΡΟΣ 2014, με συμμετοχή του Ε.Ε.Σ.Π και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών «Η Ποριώτισσα» .
  • Συμμετοχή του Δήμου Πόρου στο 1ο Συνέδριο Θεματικού Τουρισμού YACHTING POROS SUMMIT 2014 – CONFERENCE ON THEMED TOURISM
  • Δημιουργία ταμπέλας ενημέρωσης επισκεπτών για το Νέο Λιμάνι
  • Προβολή του Πόρου στην Τηλεοπτική Εκπομπή «Επί-Μένουμε Ελλάδα» της ΝΕΡΙΤ.

  Αυτά…

  Δημήτρης Συξέρης
  τέως Πρόεδρος του μηδενικού έργου…

 5. Ανδρέας says:

  Έχω μερικες αποριες. Αν ήταν τόσο πλούσιο το έργο σας στην ΕΤΑΠ κ. Συξέρη την περίοδο 2011-2014 τοτε γιατι παραιτηθήκες από την προεδρεία της ΕΤΑΠ το 2013? Και αφού ητανε τοσο πλουσιο εργο τοτε γιατι ενα χρόνο αργότερα στις εκλογές του 2014 συγκεντρώσατε μόλις 66 ψήφους?
  Η αλαζονια ειναι κακος συμβουλος κ. Συξέρη. Μην υποτιματε τη νοηνμοσυνη του κσομου που σας διαβαζει.

 6. Νίκος says:

  Κύριε Συξέρη,
  Εγώ δεν είπα ότι δεν βγήκατε στην τηλεόραση, ότι δεν υποδεχτήκατε κάποιους επισκέπτες, ότι δεν υποβάλατε προτάσεις και ότι δεν κάνατε δημόσιες σχέσεις του Πόρου όσο ήσασταν Πρόεδρος της Επιτροπής. Δεν τα αμφισβητώ, αλλά δεν αναφέρθηκα σε αυτά. Είπα ότι δεν υλοποιήθηκαν εγκεκριμένες από τον ΕΟΤ (ή από το τότε Υπουργείο Τουρισμού), δράσεις τουριστικής προβολής σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, αναφέροντας μάλιστα τα στάδια της διαδικασίας (1,2,3,4) που οδηγούν στην υλοποίηση της κάθε δράσης – δαπάνης.
  Αν καταλαβαίνω καλά από την απάντησή σας, αντιλέγετε ότι το 2012 και 2013 φτάσατε την διαδικασία έως τα στάδια 1 και 2 (σύνταξη προγράμματος και έγκριση από το Υπουργείο Τουρισμού) και ότι σε μία ή δύο περιπτώσεις δράσεων, φτάσατε μέχρι και τα στάδια 3 και 4, χωρίς όμως να λέτε αν τελικά υλοποιήθηκαν οι δράσεις αυτές ή αν έμειναν στα χαρτιά. Αν υλοποιήθηκαν, γιατί δεν τις λέτε να τις ξέρουμε, αντί να μας μπερδεύετε με άσχετες απαντήσεις.
  Επίσης, έχω και εγώ δύο απορίες:
  1. Αφού το 2013 παραιτηθήκατε από Πρόεδρος, γιατί αναφέρεστε στην απάντησή σας και στα έτη 2013 και 2014, σαν να πρόκειται για δικό σας «έργο»;
  2. Το 2017 αρνηθήκατε να συμμετέχετε στην Επιτροπή, επειδή είστε «μη – ειδικός» για τον τουρισμό. Αυτό το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Το 2011 όμως, όχι μόνο δεχτήκατε να μπείτε, αλλά μάλιστα γίνατε και Πρόεδρος. Αυτό δεν το καταλαβαίνω! Δηλαδή το 2011 ήσασταν ειδικός και το 2017 ξε – γίνατε; Πώς μπορεί αυτή την εξήγηση να την δεχτεί κάποιος χωρίς να συμπεράνει ότι κινείστε με γνώμονα μια προσωπική στρατηγική με στόχο την υποψηφιότητά σας για Δήμαρχος και όχι με γνώμονα τους σκοπούς του Εμπορικού Συλλόγου και του Τουρισμού του Πόρου;

  Υ.Γ. Τάκη – Παναγιωτάκη, ποια είναι τα trolls του porosnews που σε πείραξαν; Ο mpampis που το ξεκίνησε; (σιγά που δεν θα του απάνταγα!). Κοίτα σύμπτωση όμως, εσύ και ο mpampis γράφετε με ολόιδιο στυλ!

Σχολιάστε