Η εκδρομή, η επιτυχία και οι ευχαριστίες της χορωδίας Γυμνασίου ΠόρουchoirΜια αξέχαστη εμπειρία έζησαν οι μαθητές της χορωδίας του Γυμνασίου Πόρου, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό χορωδιών  στο Castellamare di Stabia της Ιταλίας στις  11 Μαϊου. Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο βίντεο που ακολουθεί. Οι συνοδοί και τα παιδιά με την ακόλουθη επιστολή, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους ενίσχυσαν την προσπάθεια τους:

 

Μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας  στο Castellamare di Stabia της Ιταλίας στις  11 Μαϊου  κατά την οποία  πήραμε το πρώτο βραβείο  με τη χορωδία μας, με ποσοστό 96%  αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε  την ευγνωμοσύνη μας σε όσους επώνυμους και ανώνυμους  μας βοήθησαν. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Ι. Μ. Ύδρας τις κ.κ  Άννα Λαμπράκη και Λένα Σαββίδη και τον κ. Δήμαρχο Πόρου.

Οι μαθητές της χορωδίας  του Γυμνασίου Πόρου

Η καθηγήτρια μουσικής  κ. Παπαζαφειροπούλου Άννα

η    διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Κογιώνη Βασιλική

και  ο σύλλογος διδασκόντων  .

 
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ανδριανόπουλος Χαράλαμπος says:

  Πόσο χαίρομαι γιατί με κάποια απ’ τα παιδιά της χορωδίας συναντήθηκαν οι ζωές μας και στάθηκε δυνατό να τους προσφέρω την αγάπη μου και να συμβάλω έστω και ελάχιστα στην εξέλιξή τους.Πόσο χαίρομαι που γνώρισα τις δύο εξαιρετικές κυρίες και συνεργάστηκα μαζί τους! Πολλά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες στην τέχνη και στη ζωή!!!

 2. Aντώνης Βιρβίλης says:

  Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της Χορωδίας και στις άξιες εκπαιδευτικούς.
  Πάντα τέτοια !

 3. Aντώνης Βιρβίλης says:

  Μήπως θα πρέπει να μας προβληματίσουν οι πανελλήνιες και διεθνείς επιτυχίς της Γυμνασιακής Χορωδίας και του ΝΟΠΤ ?
  Πως και γιατί έχουμε τέτοιες διακρίσεις από τους κατοίκους ενός μικρού νησιού?
  Η αγάπη και το μεράκι γι’ αυτό που κάνουν είναι το μυστικό.
  Σε πόσα άλλα μπορούμε να πρωτεύσουμε, όλοι μαζί??????

Σχολιάστε