Η «Αλλαγή Πορείας» στην ΠούνταDIMITRIADIS-009905Συγκέντρωση και συζήτηση για τα προβλήματα της Πούντας, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» κ. Γιάννης Δημητριάδης.  Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στην καφετέρια ESCAPE στην Πούντα, και κεντρικό θέμα της, είναι τα προβλήματα της περιοχής και οι λύσεις τους.

Εμείς να θυμίσουμε ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, θα συζητηθεί η εξέταση αιτήματος του υπ’ αριθμ. 201754/16-10-2013 αιτήματος εξαίρεσης χαρακτηρισμού ως «αξιόλογου τεχνικού έργου» της αρχιτεκτονικής μελέτης με θέμα «Ανάπλαση δρόμου – πλατειών και παραλιακής ζώνης περιοχής Πούντας Δήμου Πόρου».
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Γκούμας says:

  Πριν γίνει καμία ανάπλαση με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής έργων, καλό θα ήταν τα προβλήματα να περιγραφούν πλήρως και σαφώς, πριν αναζητήσουμε γενικώς και αορίστως την επίλυσή τους. Καλό θα ήταν να ληφθεί υπόψη ότι η Πούντα δεν είναι ανεξάρτητο τμήμα του Πόρου, και τυχόν προβλήματα που απορέουν λόγω της ευρύτερης περιοχής δεν πρέπει να αντιμετοπιστούν τοπικά.

  Επίσης τα προβλήματα, έχουν πολλές φορές δημιουργηθεί από δραστηριότητες και ανάγκες, που πρέπει να βρεθούν άλλοι τρόποι να συνεχίζουν να εξυπηρετούνται. Σε αυτό πρέπει να συμμετέχουν και οι πολίτες, τουλάχιστον στην πρώτη φάση του σχεδιασμού.

 2. Τσούκας Μπάμπης says:

  Δυστυχώς κε Γκούμα για μία ακόμη φορά μόλις η περιφέρεια μας κούνησε εργο 1.000.000 το ΔΣ υπερψήφισε δίχως να ακούσει και να λάβει υπ όψιν τυχών αντιρρήσεις που εκφράστηκαν .Φυσικά το ότι δεν είναι ουτε έτοιμος ούτε διαθετημένος ο δήμος να αντιμετωπίσει τις όποιες αλλαγές στο κυκλοφοριακό και όπου αλλού θα επιφέρει ένα έργο και μία μελέτη που άλλοι σχεδίασαν για εμάς χωρίς εμάς ούτε λόγος.Για μία ακόμη φορά θα τρέχουμε να μαζεύουμε τα αμάζευτα με δικαιολογία ότι ήταν ακόμη ένα έργο της περιφέρειας,λες και δεν μας πέφτει λόγος.

 3. Ιωάννης Γκούμας says:

  Ο λόγος είναι απλός… η πλειοψηφία αυτή ενδιαφέρεται για το χρήμα σε βάρος του νησιού. Αλλιώς δεν θα δρούσε όπως δρα. Δεν νομίζω ότι είναι κανείς τους αφελής και κάνει τέτοια λάθη από αμέλεια.

Σχολιάστε