Ημερίδες σε Πόρο και Γαλατά με θέμα το πρόγραμμα «ΟΙΚΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ»logo_espaΟ Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων μαζί με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πόρου, σε συνεργασία με τους εταίρους: Δήμος Σπετσών, Δήμος Ύδρας, Κέντρο Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς, Δίκτυο Απασχόλησης Και Κοινωνικής Μέριμνας, Ινστιτούτο Αστικού Περιβάλλοντος Και Ανθρώπινου Δυναμικού –ΙΑΠΑΔ (Πάντειο) και το ΚΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ υλοποιούν έργο με τίτλο «ΟΙΚΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ».

Για τον λόγο αυτό και για τη γνωριμία με το παραπάνω έργο, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες τόσο στον Γαλατά όσο και στον Πόρο, την Δευτέρα 10 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 10/3 το πρωί στις 11.30πμ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Κτήριο Συγγρού στον Πόρο. Την ίδια μέρα (10/3), στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στο Γυμνάσιο του Γαλατά Τροιζηνίας.

Είσοδος ελεύθερη.

Για την ημερίδα στον Γαλατά, πληροφορίες: τηλ: 22980-42111.

Για την ημερίδα στον Πόρο, πληροφορίες: τηλ: . 22980 29099 .

Οι ωφελούμενοι του Σχεδίου είναι:

Άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, στις περιοχές υλοποίησης του σχεδίου (Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Πόρου, Ύδρας, Σπετσών)

 
Σχολιάστε