Ημερίδα στο Γαλατά, για την “Πρόληψη Παθήσεων της Γυναίκας”female-signΜια ιδιαίτερη και σημαντική, ενημερωτική ημερίδα διοργανώνει ο Δήμος Τροιζηνίας σε συνεργασία με το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο και το Κ.Υ. Γαλατά, με θέμα “ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ”.
Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 13/7, στην Αίθουσα Δημοτικού Σχολείου Γαλατά και θα ξεκινήσεις τις 18:45, μέχρι τις 21:30. Στην ημερίδα συμμετέχουν πολλοί επιστήμονες, μαιευτήρες, γυναικολόγοι, οι οποίοι θα δώσουν διαλέξεις για: την Αντισύλληψη, τα Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τις Παθήσεις του μαστού, την Εμμηνόπαυση και Οστεοπόρωση και την Φλεβική Ανεπάρκεια των κάτω άκρων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, έχει προγραμματισθεί και ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος γυναικών (ΤΕΣΤ ΠΑΠ και κλινική εξέταση), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 από 9:00 έως 14:00, στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, όσες γυναίκες θέλουν να εξεταστούν να καλέσουν στο Δήμο Τροιζηνίας, στο 22980-42111, προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβού για την εξέταση.

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας.
Σχολιάστε