Ε.Ε.Σ.Π: Εκπαιδευτική διημερίδα “The perfect mix”the-perfect-mix-28-29_11_2016

Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΡΟΥ συνεχίζει το Εκπαιδευτικό του Πρόγραμμα με μια μεγάλη εκπαιδευτική Διημερίδα η οποία διοργανώνεται την Δευτέρα 28 και τη Τρίτη 29 Νοεμβρίου (16.00-20.30) από τον Ε.Ε.Σ.Π. και την Coca-Cola 3E στο χώρο της επιχείρησης REGGATTA CAFÉ στον Πόρο!

Το διήμερο Σεμινάριο θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα εξειδικευμένα στελέχη της Πολυεθνικής Coca-Cola 3E και θα αποτελέσει ένα μοναδικό εφόδιο γνώσης για ιδιοκτήτες και εργαζομένους στο κλάδο HO.RE.CA (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια και Καφέ). Κατά τις δύο ημέρες του Σεμιναρίου θα παρουσιαστεί ένα ολοκληρωμένο και εντατικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 9 ωρών-συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων- επιμερισμένο σε δύο 4ώρες ενότητες (16μμ-20.30μμ). Οι παρουσιάσεις θα εστιαστούν στις βασικές κατηγορίες ποτών και αναψυκτικών, τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους, τις τάσεις στην Αγορά και τις βασικές τεχνικές παρασκευής και σερβιρίσματος ποτών και cocktails. Επίσης θα γίνει και μια σύντομη παρουσίαση της εταιρικής δραστηριότητας του Ομίλου Coca-Cola 3E.

 

Η συμμετοχή για τα μέλη του Ε.Ε.Σ.Π. και τους εργαζομένους τους είναι εντελώς δωρεάν. Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων, για κράτηση θέσης, επικοινωνήστε μέχρι το Σάββατο 26/11 στο τηλεφωνο 6973600425 ή στείλτε email στο: eesporou@gmail.com

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική και για τις δύο ημέρες της Διημερίδας και απαιτείται προσέλευση 15’ πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης (16.00). Οι συμμετέχοντες και στις δύο ημέρες της Διημερίδας, θα λάβουν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης και θα ενταχθούν στο Μητρώο Εκπαιδευομένων του Ε.Ε.Σ.Π.

 

 
Σχολιάστε