Ευχαριστήριες επιστολές του Σωματίου Επαγγελματιών ΑγκιστρίουIMGP4310Δημοσιεύουμε ευχαριστήρια επιστολή του Σωματείου Επαγγελματιών Αγκιστρίου (Σ.Ε.Α.), προς όλους όσους βοήθησαν στην υποδοχή και φιλοξενία του Σπύρου Ροή στο Αγκίστρι, στην στάση που πραγματοποίησε στο νησί, κατά τη διάρκεια του Κολυμβητικού Διάπλου του Σαρωνικού. Επίσης παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την προσωπική επιστολή του ΣΕΑ προς τον πρόεδρο του ΕΕΣΠ Δημήτρη Συξέρη.  

“Το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου (Σ.Ε.Α.) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του Διάπλου Σαρωνικού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  02 Ιουνίου 2016 στο νησί μας.

Ευχαριστούμε όλους για την πρωτοφανή υπερπροσφορά για κάλυψη αναγκών του αθλητή Σπύρου Ροή και της ομάδας του που έλαβε χώρα για φιλανθρωπικό σκοπό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ».  Στην άμεση και εγκάρδια ανταπόκριση στο αίτημα για υλική και ηθική υποστήριξη της προσπάθειας για την συνέχιση της λειτουργίας αθλητικών δραστηριοτήτων στο Αγκίστρι.

Ευχαριστούμε τα ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια:

 

Ευχαριστούμε τα καταστήματα εστίασης:

 

Ευχαριστούμε τους τοπικούς προμηθευτές:

 

  • Κάβα Αντωνίου για τα νερά & αναψυκτικά
  • Κάβα Κοτζιά για τα νερά & αναψυκτικά
  • S/M Αντωνίου με τα βιολογικά προϊόντα (μέλι, φρούτα)

 

Ευχαριστούμε τους οδηγούς :

 

TAXI                                Στυλιανό Σαπουντζιδάκη

Ειδικής Μίσθωσης     Νεκτάριο Δέδε

 

Ευχαριστούμε τους καπετάνιους θαλάσσιας συγκοινωνίας για την συνοδεία υποδοχής του αθλητή Μαραθώνιας κολύμβησης Σπύρου Ροή:

 

  • Θαλάσσιο TAXI JAMAIKA Χρήστο Λογοθέτη
  • Θαλάσσιο TAXI POSIDON Τάκη Λογοθέτη
  • Καταδυτική Σχολή INDERDIVE

 

Ευχαριστούμε τις κυρίες του νησιού που με ιδιαίτερη φροντίδα περιποιήθηκαν τον μπουφέ με τα χειροποίητα εδέσματα.

 

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά της Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού της εκπαιδευτικού κυρίας Έλλης Τζάνου για την πολύ όμορφη και συγκινητική πράξη τους.  Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να προσφέρεις και τα παιδιά με την ευαισθησία και την αγνότητα τους το έπραξαν γενναιόδωρα.  Ένα μάθημα Ζωής που λάβαμε από τους μαθητές εμείς οι ενήλικες!

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ζωή!  Παιδιά ίδιας ηλικίας που αντί να ζουν ανέφελα και ανέμελα παλεύουν για να ζήσουν!

 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγκιστρίου, το Λιμενικό Σώμα και την Αστυνομία για την αρωγή τους στην επίτευξη της υποδοχής του κολυμβητή Σπύρου Ροή και της ομάδας του.

Το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου (Σ.Ε.Α.)  στηρίζει  έμπρακτα και αποφασιστικά όλες τις αθλητικές διοργανώσεις του νησιού ιδιαίτερα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.  Πιστεύουμε πως οι αθλητικές δραστηριότητες, είναι ένα από τα σημαντικότερα και ισχυρότερα συστατικά της ταυτότητας και ιδιαίτερα της επικοινωνιακής ταυτότητας της νήσου μας.   Είναι  από τα πράγματα που μαθαίνουν τα παιδιά από τα σχολικά τους χρόνια και τους εντυπώνεται να ονειρεύονται τη στιγμή της αθλητικής τους άμιλλας  και ορίζει ακόμη και τον σημερινό τρόπο ζωής τους.  Πιστεύουμε στο  Ευ αγωνίζεσθαι!

Με ενωτικό χαρακτήρα όλοι οι Επαγγελματικοί – Εμπορικοί Σύλλογοι / Ενώσεις Σαρωνικού, στήριξαν την υπερπροσπάθεια του κολυμβητή Σπύρου Ροή για την ολοκλήρωση του Διάπλου Σαρωνικού.

Ανανεώνουμε  τις  αθλητικές δραστηριότητες και ευχόμαστε πως θα συνεχίσετε να στηρίζετε τις προσπάθειες μας.  Ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και άλλες  τοπικές επιχειρήσεις το παράδειγμα σας, επιδεικνύοντας παρόμοιο ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις αθλοπαιδιές και την φιλανθρωπία.

Με εκτίμηση,

 

 

Μιχαήλ Πάνου                                                                  Παναγιώτης Αποστόλου

 

Πρόεδρος                                                                           Γεν. Γραμματέας

Σωματείου Επαγγελματιών Αγκιστρίου                                  Σωματείου Επαγγελματιών Αγκιστρίου”

img334

 

 
Σχολιάστε