Εργασίες στο λιμάνι του Πόρου


Φωτογραφία: Κώστας Μωραϊτης

Φωτογραφία: Κώστας Μωραϊτης

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο λιμάνι του Πόρου, μπροστά από την Αγροτική Τράπεζα. Το συγκεκριμένο τμήμα του λιμανιού, παρουσίαζε εκτεταμένες σπηλαιώσεις, με κίνδυνο να καταρρεύσει. Για το κομμάτι που είχε πέσει  προς τον ΟΤΕ, γίνεται  μελέτη, η  οποία  θα χρηματοδοτηθεί για την εν συνεχεία επισκευή  του μόλου.

Μέχρι σήμερα, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ιωάννης Γκούμας says:

    Ούτε και θα έχουμε, ίσως ακόμα και αν την ζητήσουμε εγγράφως. Το ενδιαφέρον είναι ότι αυτές οι εκτεταμένες σπηλαιώσεις δεν έχουν υποχωρήσει τόσα χρόνια, ούτε με τα αυτοκίνητα που στάθμευαν μέχρι την επιβίβασή τους στα επιβατηγά πλοία, ούτε με τα φορτία που ασκούσαν τα ίδια τα πλοία, που δένανε στο λιμάνι. Ούτε τώρα με τις δομνήσεις από το μηχάνημα τόσες μέρες δεν καταφέρανε να κάνουν τις σπηλαιώσεις να υποχωρήσουν.

    Ακριβώς δίπλα όμως στο σημείων των δήθεν έργων αντικατάστασης μπετού με μπετό, η προβλήτα έπεσε μόνη της χωρίς βοήθεια, χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς καράβια να δένουν, χωρίς το μηχάνημα να προκαλεί δονήσεις στην επιφάνειά της. Και όταν έπεσε, δεν υπήρχαν σπηλαιώσεις, τούμπαρε ολόκληρη, όπως την ακουμπήσανε, λες και οι σπηλαιώσεις ήταν τέλεια γωνιασμένες από τον καλύτερο εργολάβο.

Σχολιάστε