Επιχειρηματίες θα εκπροσωπήσουν τον Πόρο στην έκθεση της Ουτρέχτης – Απών ο Δήμος ΠόρουIMGP4229Τις βαλίτσες τους για την Ουτρέχτη της Ολλανδίας, ετοιμάζουν κάποιοι Ποριώτες επιχειρηματίες και ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου – Γαλατά.

Φέτος η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στη ευρύτερη περιοχή της BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως και τις 20 Ιανουαρίου 2014.

Στην περσινή έκθεση, δύο επιχειρήσεις από τον Πόρο (Σακελλίου, Κουβαράς), είχαν προβάλει με πολύ μεγάλη επιτυχία το νησί μας, στο κοινό της βορειοδυτικής Ευρώπης.

Φέτος οι ίδιοι επιχειρηματίες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου – Γαλατά, θα προωθήσουν το τουριστικό προϊόν του νησιού μας.

Μεγάλος απών, για ακόμη μια φορά, θα είναι ο Δήμος Πόρου, που παρά τις εκκλήσεις των επιχειρηματιών και  το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί εγκαίρως για τη συμμετοχή τους, δεν ενδιαφέρθηκε να υποστηρίξει μια συνολική εκπροσώπηση του νησιού.

Δυστυχώς, η σημερινή δημοτική αρχή αφήνει ανεκμετάλλευτη την εμπειρία και την όρεξη πετυχημένων επιχειρηματιών με όραμα που επιθυμούν να διαφημίσουν τον Πόρο σε εκθέσεις διεθνούς κύρους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πόρου – Γαλατά:

Ο Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Πόρου Γαλατά μέσα στην προσπάθεια προώθησης του τουρισμού στην περιοχή μας,  την προώθηση και την διαφήμιση  των μελών του συλλόγου και κατ επέκταση του νησιού μας, αποφάσισε  να πάρει μέρος στην τουριστική διεθνή έκθεση της Ουτρέχτη, από τις 14 ως και τις 20 Ιανουαρίου 2014.
Τον σύλλογο θα εκπροσωπεί η κα Έλλη  Ολλανδέζα και φίλη του Πόρου πρώην σύζυγος του Στέλιου Μακρογιάννη κάτοικος Ουτρέχτης και ο κος Αντώνης  φίλος του Πόρου και κάτοικος Ρότερνταμ τα τελευταία 20 χρόνια.

Η Τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία συγκεντρώνει πάνω από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στις Κάτω Χώρες.
Ο σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων Πόρου Γαλατά δημιούργησε και εκτύπωσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο  για τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή που θα διατεθεί στην συγκεκριμένη έκθεση αλλά και σε άλλα σημεία .

Ο πρόεδρος του συλλόγου Μπάμπης Τσούκας και το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελε με την ευκαιρία να ευχηθεί στα μέλη του συλλόγου και σε όλους τους Ποριώτες καλή χρονιά με υγεία,  ευτυχία και πολύ πολύ δουλειά .
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΜΑΡΙΑ says:

    Θα θελα να λαμβάνω ενημερωτικά email

Σχολιάστε