Επιστροφή στην… απομόνωση μαςΟι γιορτές πέρασαν και η ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στο Σαρωνικό, αποφάσισε ξανά, πως ο Πόρος και τα Μέθανα μπορούν να εξυπηρετούνται με δυο δρομολόγια συμβατικών πλοίων την εβδομάδα.
Τα δρομολόγια από αύριο 11/1 μέχρι 28/2 διαμορφώνονται ως εξής:
Από Πειραιά για Πόρο και για Μέθανα, θα αναχωρεί συμβατικό πλοίο κάθε Παρασκευή στις 5 το απόγευμα και κάθε Κυριακή στις 13.15.
Από Πόρο και Μέθανα (μισή ώρα αργότερα) προς Πειραιά, θα αναχωρεί συμβατικό πλοίο κάθε Σάββατο στις 6 το πρωί (6.30πμ από Μέθανα) και κάθε Κυριακή στις 4 το απόγευμα (4.30μμ από Μέθανα).
Κι αν στον Πόρο έχουμε την «πολυτέλεια» να εξυπηρετούμαστε από ταχύπλοα και λεωφορεία του ΚΤΕΛ από τον Γαλατά, στα Μέθανα οι κάτοικοι καταδικάζονται σε πλήρη απομόνωση.
Η αισιοδοξία δεν αρκεί τελικά για να έχουμε καλή χρονιά.
Βρείτε μας στο Facebook
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Πάνος Θεοχάρης says:

  Σημειώστε ότι το Flying Cat I έχει πουληθεί κάνα μήνα τώρα, οπότε έχουν απομείνει 3 υδροπτέρυγα, από τα οποία τα 2 αν θυμάμαι καλά, φέτος είναι η τελευταία τους χρονιά.

 2. Καιτη Κουνελη says:

  Δεν με ανησυχει. Αστειο πραγμα. Θα βαλουνε τα κοτερα που δενουν μπροστα στον ΟΤΕ να κανουν Πειραια−Πορο και θα αγορασει και ο καθενασ δικο του σκαφοσ να πιηγαινοερχεται.
  Αλλα θα μου πεισ, τωρα δεν εχει και προβλητα για να δενουνε τα κοτερα! Ολα του γαμου δυσκολα…..
  Παμε καλα?

 3. Γιάννης Γκούμας says:

  Να απαγορευτεί πλήρως ο πρόσπλους στο λιμάνι του Πόρου πλοίων εταιριών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τόπου για συγκοινωνία. Το προβλέπει ο νόμος και να το επιδιώξουμε. Αφού δεν έχει καράβι, ας χρησιμοποιούμε το ΚΤΕΛ. Έχει καλύτερα ωράρια έτσι κι αλλιώς.

Σχολιάστε