Επιστολή αναγνώστη στο Poros NewsmailΑπό τον φίλο αναγνώστη κ. Παναγιώτη Μουστάκα, λάβαμε το ακόλουθο μειλ:

“Κύριε Διευθυντά.
Το τελευταίο τροχαίο ατύχημα της 4/10/14 επιβεβαιώνει την άποψή μου την οποία έχω διατυπώσει σε προηγούμενο σχόλιό μου και έχω γνωστοποιήσει στον κ.Δήμαρχο,ότι από τις πρώτες(άμεσες θα έλεγα) ενέργειες της νέας Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να είναι η λήψη αυστηρών μέτρων για την αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής ασυδοσίας η οποία βασιλεύει στον Πόρο.Βεβαίως θα υπάρξουν αντιδράσεις και (αδικαιολόγητες) διαμαρτυρίες.Αυτό όμως,όπως και το πιθανό “πολιτικό κόστος” δεν θα πρέπει να σταθούν εμπόδια. Εχω την αίσθηση ότι ο Πόρος είναι,κατ’αναλογίαν πληθυσμού,στις πρώτες θέσεις από πλευράς τροχαίων στην Ελλάδα.”
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γιάννης Γκούμας says:

  Καλό είναι ο δήμαρχος να μην κάνει μόνος του τέτοια κίνηση, αλλά με δημοψήφισμα να καλέσει τους πολίτες αν επιθυμούν την ασφάλεια στους δρόμους ή όχι. Σαφώς ο νόμος μπορεί να επιβάλει την ασφάλεια, αλλά έχουμε συνηθήσει να μη τηρούμε τους νόμους και να επιλέγουμε και κυβερνήσεις που επίσης δεν τους τηρούν για να βολευόμαστε όλοι.

  Είναι λαϊκή επιλογή λοιπον αυτή η κατάσταση η οποία λέγεται ότι έχει ακόμα κατάλειπα από την Τουρκοκρατία και τους Κοντζαμπάσιδες. Όταν θελήσουμε να αλλάξουμε, θα αλλάξουμε.

 2. WOWGT says:

  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΘΕΕ MOY. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ VOODOO???

 3. ΣΤΕΛΙΟΣ says:

  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ”ΕΙΡΩΝΙΚΟ” ΟΚ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΕΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ? ΜΑ ΠΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ?

 4. ΣΤΕΛΙΟΣ says:

  ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤ’ΕΜΕ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ…”ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ” ΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΥΠΕΡΥΠΕΡΗΛΙΚΟΙ ΟΔΗΓΟΙ Κ.Τ.Λ. ΜΗ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

Σχολιάστε