Επιστολή αναγνώστη μας για τις δημοτικές εκλογέςeklogesΑπό τον φίλο αναγνώστη μας κ. Παναγιώτη Μουστάκα, λάβαμε το ακόλουθο μειλ, σχετικά με τις δημοτικές εκλογές:

Κύριε Κανατσίδη.

Από των στηλών της εφημερίδος σας αλλά και από ανακοινώσεις των συμμετεχόντων στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές συνδυασμών,διαπιστώνω ότι στους συνδυασμούς αμφοτέρων των συνδυασμών περιλαμβάνον και πρόσωπα ικανά να προσφέρουν στον τόπο δια της συμμετοχής των εις το προσεχές Δημοτικόν Συμβούλιον.

Επαφίεται στους  δημότες  να διακρίνουν τα πρόσωπα αυτά τα οποία με τις γνώσεις τους και με την προσωπικότητά τους θα προσφέρουν στον τόπο ως δημοτικοί σύμβουλοι ανεξαρτήτως συνδυασμού στον οποίο ανήκουν, έχοντες , βεβαίως, κατά νουν και ως στόχον τους, την όσο το δυνατόν καλλίτερη επίλυση των προβλημάτων του τόπου(τα οποία δεν είναι και λίγα)και όχι την προώθηση ατομικών τους επιδιώξεων ή την προβολή κομματικών θέσεων και απόψεων.

Πιστεύων ακραδάντως εις την αξιοκρατία και την Αριστοκρατία (υπό την αρχαίαν αυτής έννοιαν=να κρατούν/διοικούν οι άριστοι) εύχομαι καλήν επιτυχία εις τους αρίστους εκ των υποψηφίων.

 
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gorilla says:

    makari alla mono aristokratia den vlepoume, vlepoume ouragous kai lamogia dystyxws

  2. Νομοταγής says:

    Πολύ σωστή η εισήγηση- πρότασή σας. Ας ελπίσουμε ότι θα την αποδεχτούν και θα την εφαρμόσουν οι ψηφίζοντες για το καλό του τόπου.

Σχολιάστε