Επείγουσα έκκληση του Δήμου Πόρου για βοήθεια στον 19χρονο συμπολίτη μας που έχει ανάγκηΜε ανακοίνωση του ο Δήμος Πόρου καλεί τους ποριώτες να βοηθήσουν τον αγώνα για την ζωή του 19χρονου συντοπίτη μας Αναστάσιου Κυριακόπουλου.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο δήμος, η συναυλία της μπάντας του Π.Ν. στα “Συνοριακά” θα ενταχθεί στην καμπάνια στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

“Ο 19χρονος συμπολίτης μας Αναστάσιος Κυριακόπουλος έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας, καθώς επιβάλλεται να μεταφερθεί ΑΜΕΣΑ στην Αγγλία, προκειμένου να υποβληθεί σε δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών για να αντιμετωπίσει την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία από την οποία νόσησε πριν λίγους μήνες. Το κόστος της μεταφοράς και της νοσηλείας είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και οι γονείς του Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος και Δήμητρα Μπαλάτσιου κάνουν έκκληση να στηρίξουμε τον αγώνα του παιδιού και να του δώσουμε ελπίδα και ζωή.

Ο Δήμος μας καλεί κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας που έχει τη σχετική δυνατότητα να καταθέσει την οικονομική του ενίσχυση στον ακόλουθο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ – GR22 0171 5580 0065 5814 1400 978

Επίσης, κατόπιν συνεννόησης του Δημάρχου Πόρου με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, η συναυλία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού την Παρασκευή 25 Αυγούστου στο λιμάνι του Πόρου, στο πλαίσιο των «Συνοριακών», θα ενταχθεί στην καμπάνια στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας.”
Σχολιάστε