Επείγουσα έκκληση για βοήθεια σε συμπολίτη μαςlogoΑπό τον Δήμο Πόρου και τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, εκδόθηκε η ακόλουθη  ανακοίνωση: Νέος συμπολίτης μας, οικογενειάρχης, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε πολυδάπανη επέμβαση στον εγκέφαλο σε νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες όλοι ζούμε, ο Δήμος μας καλεί κάθε ευαισθητοποιημένο συμπολίτη που έχει τη σχετική δυνατότητα, να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια που αδυνατεί να ανταποκριθεί στο μεγάλο κόστος της όλης διαδικασίας.

Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στο λογαριασμό:

ALPHA BANK 160-002101-072303 / αρχικά ονόματος κατόχου Β.Λ.Γ. (τα πλήρη στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους)

 Αν κάποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί στο Γραφείο Δημάρχου, ή στην εντεταλμένη σύμβουλο υγείας του Δήμου Πόρου, κ. Μαρία Βαρβάρου ή  στην αρμόδια Αντιδήμαρχο σε θέματα Υγείας του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Μαρία Σταΐκου.2298042111.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γνησιος Γαλατιωτης says:

  Κυριοι του Δημου Τροιζηνιας,
  Ενας συνανθρωπος μας αντιμετωπιζει ενα σοβαρο προβλημα υγειας.
  Μην τον ξεφτιλιζετε….. Αντι να δωσετε 7000 ευρω για το πανηγυρι των Χριστουγεννων…..δωστε 15000 για να καλυψετε τα εξοδα.
  Κανενας δε θα σας κατηγορισει. Μπραβο θα σας πουν…
  Ενας γνησιος γαλατιωτης…

Σχολιάστε