Επίσκεψη δημοσιογράφων Ελληνικών ΜΜΕ στον ΠόροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9, 10 και 11 Ιουνίου η φιλοξενία δημοσιογράφων μεγάλων αθηναϊκών ΜΜΕ του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου στον Πόρο. Τη δράση διοργάνωσε η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Πόρου, κατόπιν ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έφτασαν στο νησί την Παρασκευή, ξεναγήθηκαν το Σάββατο από την Πρόεδρο της ΕΤΑΠ, Ελένη Κανατσίδη, στο Μοναστήρι και στον παραδοσιακό οικισμό και επισκέφθηκαν την Gallery Citronne, το Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μουσείο Κοχυλιών, το Ρολόι και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πόρου.

Την Κυριακή ο Δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Poros Image, κατά την οποία παρουσίασε τη στρατηγική τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου και το πολιτιστικό πρόγραμμα του 2017. Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι μετέβησαν με παραδοσιακή λέμβο στην Αλυκή, όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση και από το ηπειρωτικό τμήμα του Δήμου Πόρου. Τα μέσα που προσκλήθηκαν στο Press Trip ήταν τα ακόλουθα: Όμιλος 24MEDIA, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ fm, in.gr, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, REAL NEWS, ΒΗΜΑ, ATHENS VOICE, iefimerida.gr.

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί τους χορηγούς της δράσης: Hellenic Seaways, τα ξενοδοχεία Xenia Poros Image, «Μάνεση», «Δήμητρα» και «Διόνυσος», τα εστιατόρια “Odyssey’s Corner Bistro”, «Στη Ρότα», «Άσπρος Γάτος» και «Αλυκή – Φωτεινή Καραδήμα», τις επιχειρήσεις: καφενείο «Μελίστακτο», ζαχαροπλαστείο «Γλύκισμα», ζαχαροπλαστείο «Δάγκλη», «Τροιζηνιακή Μελισσοκομία Μπάκας», παραδοσιακά προϊόντα «Το Αλάτι της Γης», κρεοπωλείο «Κούλης», ελαιοτριβείο «Κουτουζής», την πλαζ «Ανάσα», το “Regatta Cocktail Bar” τον λεμβούχο Λάκη Ρούσσο και τον τουριστικό πράκτορα Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο.

Επίσης, ο Δήμος ευχαριστεί θερμά για τη συνδρομή τους: την επιχειρηματία Κατερίνα Σακελλίου, τον υπεύθυνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γιάννη Μανιάτη, τον διευθυντή του Xenia Βασίλη Τσαρουχά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα», τους πατέρες Τιμόθεο και Γεώργιο Στόκο, την Τατιάνα Σπινάρη – Πολλάλη και τους δημοσιογράφους Σίλα Αλεξίου, Γιάννη Προβή και Μπάμπη Κανατσίδη.
Σχολιάστε