Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της “28ης Οκτωβρίου 1940” στον Δήμο Πόρου252Με λαμπρότητα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της Εθνικής μας Εορτής  στο νησί του Πόρου, την Δευτέρα.

Η επίσημη Δοξολογία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.45 και αμέσως μετά οι αρχές και ο λαός της πόλης θα μεταβούν στην πλατεία Ηρώων όπου θα πραγματοποιηθεί Δέηση υπέρ των πεσόντων, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από τους μαθητές των σχολείων του Πόρου και από την Δημοτική Φιλαρμονική.

Με το πέρας της τελετής η Δημοτική Αρχή θα δεξιωθεί τις αρχές και τον λαό του Πόρου στο κτήριο Συγγρού, όπου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Λυκείου μας στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. και θα δοθεί έπαινος και αναμνηστικό δώρο από τον Δήμο Πόρου, που εξασφάλισε χορηγία από την επιχείρηση ΄΄ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε. ΄΄

Επίσης στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου του “ΟΧΙ” , θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ΄΄ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Aπό τα βουνά της Αλβανίας στην Κατοχή και την Εθνική Αντίσταση΄΄ που είναι βασισμένο στις αφηγήσεις του αείμνηστου πολεμιστή του αλβανικού μετώπου, Αναστασίου Κυριακόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο Συγγρού, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 18.00.
Σχολιάστε